Sylva ry vertaistuki syöpäsairaat lapset Team Rynkeby Finland Fuck Cancer Suomi syöpä Fuck Cancer lasten syövät perhetarinat hyväntekeväisyyspyöräily nuoret aikuiset syöpään sairastuneet tapahtumat psykososiaalinen tuki lahjoita HYKS Syöpäkeskus syöpälapsiperheet Suomen Syöpäpotilaat ry nuoret Team Rynkeby kevätpäivät Narinkkatori tietoa syövästä oppaat syöpätietous matalan kynnyksen toiminta Espan lava isät Sylva-lehti Johanna Mattson vertaistukihenkilö Tukinet Päivihelena Hallanoro lahjoitus Jaakonkatu tilasuunnittelu arvonta Sari Sarkomaa tuolitapahtumat Anna-Elina Rahikainen someaamupala vuosikokous imusolmukesyöpä jäsenyys stipendi nuoret aikuiset syöpäsairaat perheet Anna Rukko lasten syövän hoito tiedotus Tapiiri-tuotteet Syöpä on kova liiga Lassi Kurkijärvi myöhäisseuranta Potilaan oikeuksien päivä varainhankinta Graniittitalo vapaaehtoistyö luusyöpä Julia Vuori kansainvälinen lasten syövän päivä lomat Biomedicum sisarukset nuorten syövät verkkokauppa tukihenkilö Holiday Club viestintä some sosiaalinen media pilottihanke neuvontahoitaja Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö lasten syöpätaudit selviytyminen Eppulit Hurja Media potilaan oikeudet Tapiiri toiminnanjohtaja AnnArt Marika Aro äidit julkaisut päivätyökeräys järjestötyö lymfooma vertaistukitapaaminen hyväntekeväisyysjuoksu COREspace Annika Saarikko koulunkäynti Erätauko Kertomalla paranee tsemppistipendi Maarianhamina toiminnanohjausviikonloppu kolmas sektori Elämää syövän kanssa toimintaterapia uudet toimitilat Fuck Cancer Run livechat jäsenetu nuoret aikuiset HUS Ilokuvaus somen käsikirja edunvalvonta myöhäisvaikutukset koulutus kirjallinen kysymys Ewingin sarkooma Joacimin tsemppikaveristipendi someakatemia

Kevään 2017 tsemppistipendien haku on auki!

Anna Rukon ideoima tsemppistipendi tulee kolmannen kerran jakoon Sylvan kautta syöpää sairastaville tai syövän sairastaneille peruskouluikäisille. Hakuaikaa on perjantaihin 19.5.2017 asti.

Facebookissa erittäin suosittua Annan korut Uuden Lastensairaalan hyväksi -ryhmää ylläpitävä Anna Rukko ja Sylva ry jakavat jälleen yhteistyössä tsemppistipendin syöpää sairastaville tai sairastaneille peruskouluikäisille lapsille ja nuorille. Anna tekee taas koruja huutokaupattavaksi stipendien rahoittamista varten. Lisäksi hän on perustanut Sylvan OmaKeräys-alustalle Annan tsemppistipendi -keräyksen, jonka kautta voi lahjoittaa kuka tahansa.

undefinedAnna on itse kokenut sen, miltä tuntuu, kun palaa koulutyöhön syöpähoitojen jälkeen heikkona ja ilman hiuksia ja yrittää pysyä terveiden koulutovereiden tahdissa.

– Etenkin ala-asteen lopussa ansioituneita oppilaita palkitaan erilaisin muistamisin. Joku saa hymypoikapatsaan ja joku stipendin jostain aineesta. Muistan vielä miltä tuntui, kun oikeasti olin tehnyt kaikilla voimillani töitä päästäkseni mukaan, mutta tämä ei riittänyt huomionarvoiseksi suoritukseksi, Anna kommentoi omaa kouluun paluutaan 12-vuotiaana.

Siksi hän ideoi tsemppistipendin, että elämästään taistelleet lapset ja nuoret saisivat kokea olevansa arvostettuja myös kouluun palatessaan. Jos siis perheessäsi tai lähipiirissäsi on peruskouluikäinen (ala- ja tai yläkoulua käyvä) syöpää sairastava tai syövän sairastanut lapsi tai nuori, joka on palannut takaisin koulutyön pariin, voitte anoa stipendiä alla olevan lomakkeen kautta. Stipendejä on jaossa rajoitettu määrä.

Hakuaikaa on perjantaihin 19.5.2017 asti, minkä jälkeen hakijalle, opettajalle ja rehtorille ilmoitetaan sähköpostitse stipendin saamisesta. Vanhemmalta kysytään samalla myös tilinomistajan nimi ja tilinumero, johon stipendi maksetaan.

HUOM!
Täytä hakulomakkeen kaikki kohdat, jotta opettaja saa paperisen stipendin ennen jakotilaisuutta oikeaan osoitteeseen.
Kun olet painanut "Lähetä hakemus" -painiketta, niin ruudullasi lukee tekstitiedon lopussa "Kiitos, stipendihakemus on tullut Sylvan toimistolle."

Haen Annan tsemppistipendiä

Nimi


Lisää perusteluihin mm. se, että milloin oppilas on sairastanut syövän ja milloin palannut kouluun.
Stipendin myöntämisestä lähetetään viesti tähän sähköpostiin, ja kysytään tilinumero ja tilinomistajan nimi
Paperinen stipendi lähetetään tähän osoitteeseen