Fuck Cancer Run järjestetään ensimmäistä kertaa

Fuck Cancer -kampanjaviikon aloittavalla Fuck Cancer Run -hyväntekeväisyysjuoksulla tuetaan syöpään sairastuneita nuoria aikuisia.

Sylva ry ja joukko vapaaehtoisia järjestää ensimmäistä kertaa hyvän mielen juoksutapahtuman Fuck Cancer Runin lauantaina 1.4.2017. Fuck Cancer Run on valtakunnallisen Fuck Cancer -kampanjan kick-off -tapahtuma.

Tuotoista 80% menee suorana lahjoituksena Sylva ry:lle. Juoksutapahtumalla tuetaan syöpään sairastuneita nuoria aikuisia.

Tapahtuma järjestetään Helsingin Kansalaistorilla, Musiikkitalon edustalla, jossa sijaitsee lähtö ja maali. Juoksunumerot voi noutaa tapahtumapäivän aamuna tapahtuma-alueen infotiskiltä.

Fuck Cancer Runissa on kolme eripituista matkaa: 1km, 5km ja 10km. Matkoista 1km on esteetön, johon voi osallistua esimerkiksi pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa, se juostaan Baanaa pitkin.

Viiden kilometrin reitti kiertää Töölönlahden kaksi kertaa. Myös kymmenen kilmometrin reitti kiertää Töölönlahtea ja koukkaa mm. Sonera Stadiumin sekä Kaisaniemen kautta. Pidempien reittien kartat ohessa.

Osallistuminen maksaa 15, 20 tai 25 euroa, riippuen matkan pituudesta.

Etsimme vielä yli 18-vuotiaita vapaaehtoisia auttajia reitille jakamaan vettä, opastamaan ja kannustamaan. Vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua täällä.

Tapahtuma alkaa klo 10.00 Helsingin Kansalaistorilla. Ohjelmassa musiikkia, puheita ja alkuverryttely. Lähdöt alkavat klo 11.00 ja ensimmäinen lähtö on 10 kilometrin juoksijoille. Seuraavat lähdöt klo 11.15 (5km) ja klo 11.30 (1km).