Arvomme Ilokuvauksia

Porvoolainen valokuvaaja Anna Lempiäinen AnnArtista lahjoittaa Sylvan kautta kahdelle syöpäsairaan lapsen tai nuoren perheelle voimauttavan Ilokuvauksen.

AnnArtin takaa löytyy valokuvauksen, graafisen suunnittelun, viestinnän ja sosiaalialan ammattilainen: porvoolainen yrittäjä ja äiti Anna Lempiäinen. Anna perusti oman toiminimen, AnnArtin, vuonna 2007 ja aputoiminimen Ilokuvaus hän rekisteröi vuonna 2014.
Anna halusi lahjoittaa kaksi ilmaista Ilokuvausta Sylvan kautta syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten perheille, sillä hän haluaa omien sanojensa mukaan laittaa hyvän kiertämään: "Uskon, että pienillä teoilla on suuri vaikutus. Jokainen voi tehdä vähän, josta syntyy yhdessä paljon hyvää mieltä."
Sylva arpoo ilmoittautuneiden kesken kaksi (2) Ilokuvausta. Kuvauksiin sisältyvät seuraavat asiat:
1) Parisuhteen voimavaroja vahvistava tapaaminen ja kuvauksista sopiminen.
2) Koko perheen kuvaus vanhempien toivomassa miljöössä ja yhteisesti suunnitellen. Näistä kuvauksista perhe saa yhden taidelaatuisen digikuvan itselleen, josta voivat teettää omakustanteisesti itselleen haluamassaan liikkeessä niin monta kuvaa kuin toivovat esim. canvastaulun, sukulaisille iloksi kymppikuvat jne.
3) Vanhempien parikuvaus parin toivomassa paikassa ja yhdessä suunnitellen. Näistä kuvauksista pari saa myös digikuvan, josta samoin voivat teettää haluamansa kuvatuotteen haluamassaan liikkeessä.
4) Perheen oma digimuotoinen voimakortti Ilokuvauksen pohjalta.
 
Jos perheesi haluaa osallistua arvontaan, toimi näin: lähetä sähköpostia Sylvaan (sylva@sylva.fi) otsikolla "Ilokuvaus" perjantaihin 5.5. mennessä. Kerro sähköpostissa keitä perheeseesi kuuluu, mikä tilanne sairastuneella lapsella, missä asutte ja miksi haluaisitte päästä Ilokuvaukseen. Arvonnan jälkeen ilmoitamme voittajille ja yhdistämme heidät Annan kanssa.