Kerro tarinasi, jaa kokemus

Sylva-lehdessä kirjoitetaan yhdistykseen liittyvien ajankohtaisuutisten ja sairausjuttujen lisäksi paljon perheiden arjesta syöpäsairaan lapsen tai nuoren kanssa.

Sinäkin voit kertoa oman tarinasi ja antaa samalla vertaistukea muille. Perhejuttuja ja nuorten omia sairaustarinoita julkaistaan säännöllisesti paitsi Sylva-lehdessä myös Sylvan verkkosivujen Elämää syövän kanssa -osiossa.

Me Sylvassa saamme yleensä eniten palautetta ja kiitosta nimenomaan perhetarinoistamme ja nuorten omista tarinoista. Ne tarjoavat hektisintä sairausarkea elävälle perheelle tai nuorelle sitä paljon kaivattua vertaistukea, jos sillä hetkellä ei ole mahdollista lähteä esimerkiksi kurssille tai lomalle.

Kokemus siitä, että maailmassa on muitakin, jotka ovat käyneet läpi saman ja kokeneet samoja tunteita ja pelkoja, helpottaa. Siksi Sylva-lehden ydinsisältöä ovat aina olleet tarinat elävästä elämästä, vanhempien tai sairastuneen itse kertomana.

Voit saada oman tarinasi julkaistua joko kirjoittamalla sen itse tai olemalla meihin yhteydessä haastattelua varten. Voit lähettää tekstin meille esimerkiksi Anna palautetta -osiossa tai sähköpostitse sylva@sylva.fi. Mahdolliset kuvat kannattaa aina lähettää sähköpostitse.