Sylva muuttaa uusiin tiloihin - sinä voit vaikuttaa!

Sylvan toimisto muuttaa vuoden 2017 aikana. Haluamme kuulla jäsentemme ja yhteistyökumppaneidemme ajatuksia siitä, millaiset tilat voisivat olla.

Vuonna 2017 aikana Sylva muuttaa uusiin tiloihin, joiden tarkoituksena on mahdollistaa aiempaa paremmin matalan kynnyksen toimintaa jäsenille; lapsille, nuorille, vanhemmille, perheille ja nuorille aikuisille. Haluamme jäsenemme, vapaaehtoisemme ja yhteistyökumppanimme isommaksi osaksi yhdistyksemme jokapäiväistä arkea. Haluamme Sylvan uusista toimitiloista paikan, jonne jokaisen on luontevaa ja helppoa tulla, ja jossa voimme tehdä yhdessä asioita.

 

"Vuosi 2017 on Sylvan toiminnan 35. juhlavuosi ja siten varmasti hyvän arjen ja juhlan sekoitusta. Vuonna 2017 Sylva muuttaa uusiin toimitiloihin, jossa haluamme mahdollistaa yksilöllisiä ja yhteisöllisiä kohtaamisen paikkoja. Sylvan hieno historia kantaa meitä uusissa tuulissa ja isojakin muutoksia tehdessä. Sylvan uudet tilat avaavat meille upean mahdollisuuden toimintakulttuuriseen muutokseen. Me haluamme, että te kaikki jäsenet, lapset, nuoret, nuoret aikuiset ja vanhemmat olette tässä mukana vaikuttamassa ja uusissa tiloissamme aktiivisina tekijöinä ja toimijoina. On inspiroivaa, että tilahanketta kanssamme  on toteuttamassa ja luomassa innovatiivinen Päivihelena Hallanoro Corespacelta."

Marika Aro, toiminnanjohtaja, Sylva ry

 

”Sylva ry:n työyhteisön ja jäsenten hyvinvointi ja mukanaolo yhdistyksen toiminnassa ovat yhdistyksen voimavara sekä kulmakivi. Tämän vuoksi Corespace Oy lähtee vuonna 2017 kehittämään yhdessä Sylva ry:n kanssa sen tulevia toimitiloja nykyaikaisten ja muunneltavien tilaratkaisujen kautta. Tilamuutos on samalla kulttuurillinen muutos, koska sillä on laajat vaikutukset niin työn tekemiseen kuin myös eri toimintamallien oppimiseen ja hyödyntämiseen. Jotta tavoittaisimme Sylvan tahtotilan, haluaisimme kuulla yhdistyksen eri tahojen mielipiteet ja ajatukset tulevan tilasuunnittelun ja -muutoksen pohjaksi.”

Päivihelena Hallanoro, COREspace Oy, CEO&Founder, Tilasuunnittelujohtaja

 

Voit vaikuttaa omalta osaltasi ja vastata kyselyyn täällä. Vastaamisaikaa on 31.1. asti. Kiitos ajastasi ja ideoistasi!