Anna-Elina tukee ja neuvoo toimistolla

Marraskuussa 2014 Sylvassa aloitti uusi työntekijä, toimintaterapeutin koulutuksen saanut Anna-Elina Rahikainen.

Itsekin syövän sairastanut ja vertaistukihenkilönä sekä Sylvan nuorisotoimikunnassa ja hallituksessa toiminut Anna-Elina ottaa vastuulleen nuorten toiminnan ja vertaistukihenkilötoiminnan kehittämisen sekä jatkaa kurssiohjaajan ja neuvontahoitajan työtehtävien tekemistä.

– Järjestötyö on aina kiinnostanut minua suuresti. Tunsin jo tulevat työkaverini entuudestaan, joten oli helppo tulla töihin Sylvaan.

Toimintaa lasten ja nuorten toiveiden mukaan

Anna-Elina näkee lapsille ja nuorille suunnattujen palveluiden kehittämisessä erittäin tärkeänä ns. matalan kynnyksen toiminnan laajentamisen kurssien rinnalle.

– Lapsille ja nuorille voisi järjestää enemmän erilaisia toiminnallisia aktiviteetteja. Oli se sitten liikuntaa, tapahtumissa käymistä, leppoisaa yhdessäoloa ruoanlaiton tai elokuvan merkeissä. Pääasia on se, että se mitä tehtäisiin, olisi lähtöisin lasten ja nuorten omista tarpeista ja toiveista. Haluaisin järjestää toimintaa sinne, missä sitä tarvitaan – eli ympäri Suomen. Toiveena olisi, että Sylvan omista nuorista saataisiin sen verran paikallisia aktiiveja, että he voisivat Sylvan ja minun tuellani järjestää näitä tapaamisia keskenään.

Anna-Elinan tavoittaa puhelimitse numerosta 050 3828 780 ja sähköpostitse anna-elina.rahikainen@sylva.fi tai neuvontahoitaja@sylva.fi