Sylvan kesän ja alkusyksyn tapaamisissa viihdyttiin!

Syöpäsairaiden lasten sisarukset, äidit ja isät jakoivat vertaistukea ja rentoutuivat yhdessä Sylvan tapaamisissa.

undefinedSylvan kesän ja alkusyksyn vertaistukitapaamisista kiitosta keräsivät taas niin äitien kuin isien vertaistukitapaamiset kuin myös toisen kerran järjestetty sisarusten vertaistukileiri.

Syöpäsairaiden lasten ja nuorten sisaruksille järjestettyyn vertaistukikurssiin Punkaharjun Vaahersalossa osallistui 14 lasta ja nuorta. Vastaavina ohjaajina toimineiden Pete Niemisen, Anna Miettisen ja Anna-Elina Rahikaisen johdolla sisarukset uivat, kävivät poniajelulla ja ratsastamassa, joogasivat, hoitivat eläimiä ja juttelivat sekä vaihtoivat kokemuksia.

undefinedÄitien vertaistukikurssille Tyrnävään, Varjolan tilalle saapui yhteensä 17 äitiä. Pääpaino oli rennossa yhdessäolossa, äitien hemmottelussa, lapsen sairastumiseen liittyvien tunteiden jakamisessa sekä ulkoilussa.

Samalla kaavalla vertaistukea jakoivat myös syöpäsairaiden lasten ja nuorten isät, jotka kokoontuivat tällä kertaa Rauhalahden kylpylähotelliin Kuopioon. Isejä paikalla oli kahdeksan ja aika kului keilatessa, saunotessa ja kokemuksia vaihtaessa.