Team Rynkebyn lahjoitussumma lähes tuplaantui

Vuoden 2015 Team Rynkeby Suomen lahjoitusgaala sujui kiitollisissa ja riehakkaissa tunnelmissa.

Team Rynkeby Suomen joukkueet vuosimallia 2015 – Helsinki, Espoo ja Tampere – julkistivat perjantaina 25.9.2015 Café Caruselissa kokoon saamansa ennätyssuuundefinedren lahjoitussumman; 238 886 €.

Team Rynkeby on kansainvälinen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa maakohtaiset joukkueet pyöräilevät joka kesä Pariisiin ja keräävät rahaa syöpää sairastaville lapsille ja nuorille. Team Rynkebyssä on 1 450 pyöräilijää ja 350 avustajaa 32 joukkueessa. Osallistujat tulevat Suomesta, Tanskasta, Ruotsista, Norjasta ja Färsaarilta.

Suomen joukkue koostui noin sadasta pyöräilijästä ja neljästäkymmenestä huoltohenkilöstä. Tiimien yhteistyö alkoi lokakuussa 2014 ensimmäisillä yhteisharjoituksilla ja päättyi heinäkuussa 2015 Pariisin Vauban-aukiolle, jonne 1 450 musta-keltaisiin ajoasuihin sonnustautunutta Team Rynkebyn eri joukkueissa polkenutta pyöräilijää päätti viikon kestäneen pyöräilyurakkansa.

undefinedVuonna 2016 Pariisiin ajetaan edelleen viikolla 28, mikä merkitsee, että seitsemän päivän matka alkaa sunnuntaina 10. heinäkuuta ja päättyy lauantaina 16. heinäkuuta 2016. Suomesta matkaan lähtee neljä tiimiä: Espoo, Helsinki, Tampere ja uutena Jyväskylä.

undefinedVuoden 2016 joukkueet julkistetaan syyskuun lopussa Team Rynkebyn verkkosivuilla ja joukkueet aloittavat harjoittelun sekä varainkeruun lokakuun alussa. Samaan aikaan aukeaa vuoden 2017 hakulomake Team Rynkebyn Suomen joukkueisiin. Lue lisää Team Rynkebyn verkkosivuilta.

undefinedSylvalaiset puheenjohtajansa, kansanedustaja Aila Paloniemen johdolla haluavat kiittää sydämellisesti kaikkia tukijoita ja sponsoreita sekä tiimejä Team Rynkeby Helsinki, Team Rynkeby Espoo ja Team Rynkeby Tampere. Teidän lahjoituksenne mahdollistaa Sylvalle entistä laajemmat ja paremmat tavat tukea syöpään sairastuneita lapsia, nuoria ja heidän perheitään.

kuvat: Jukka-Pekka Rautiainen ja Sylva ry

Lisätietoa Team Rynkebyn toiminnasta: Sari Siivonen, Country Manager, sari.siivonen@gmail.com, puh. 040 707 1070.