Syövän sairastaneet nuoret somessa

Sosiaalisen media on loistava tapa saada ja antaa vertaistukea asuinpaikasta riippumatta. Liity mukaan Facebook-ryhmiin!

Some tarjoaa oivan kanavan syövän sairastaneiden nuorten vapaamuotoisemmalle jutustelulle, mutta myös vertaistuelle. Esimerkiksi Facebookista löytyy monia suljettuja ryhmiä, joissa nuoret voivat keskustella keskenään luottamuksellisesti. Sylvan Facebook-ryhmien ylläpitäjänä toimii Sylvan nuorten toiminnasta vastaava Anna-Elina Rahikainen.

Sylvan nuoret 13-17v

Sylvan nuoret 13-17v on suljettu Facebook-ryhmä, joka on tarkoitettu 13-17-vuotiaille syöpää sairastaville ja sairastaneille nuorille ympäri Suomen. Keskustele, kerro, kuuntele ja ole tukena toisille! Saat myös tietoa tulevista kursseista ja tapahtumista.

Liity ryhmään täällä!

Sylvan nuoret aikuiset

Sylvan nuoret aikuiset on suljettu Facebook-ryhmä, joka tarjoaa valtakunnallisen keskustelukanavan noin 18-30-vuotiaille syöpää sairastaville ja sairastaneille nuorille aikuisille. Saat myös tietoa tulevista kursseista ja tapahtumista.

Liity ryhmään täällä!

Tapiirin ystävät

Tapiirin ystävät on salainen Facebook-ryhmä, joka on tarkoitettu Sylvan vertaistukihenkilökoulutuksen käyneille nuorille. Ryhmässä keskustellaan vertaistukihenkilönä toimimisesta, sovitaan tapaamisia ja jaetaan tietoa Sylvan tapahtumista.

Sinut liitetään ryhmään, kun olet käynyt läpi Sylvan vertaistukihenkilökoulutuksen.

Nuoret aikuiset syöpäpotilaat

Nuoret aikuiset syöpäpotilaat on puolestaan 18-35-vuotiaille syöpään sairastuneille nuorille ja heidän läheisilleen tarkoitettu koko Suomen laajuinen yhteisö. Sitä ylläpitää Suomen Syöpäpotilaat ry. Verkoston kautta saat tietoa ja vertaistukea sairauteen ja sen kanssa elämiseen liittyvissä asioissa.

Verkosto järjestää myös tapahtumia, joissa pääset tutustumaan muihin, saman sairauden eri vaiheissa eläviin ihmisiin.

Liity suljettuun Facebook-ryhmään täällä!