Ajankohtaista tietoa oppaissa, julkaisuissa ja lehdessä

Tarjoamme perheille, nuorille ja hoitohenkilökunnalle tukea ja tietoa monessa eri muodossa. Tutustu tarjontaan!

Oppaat ja julkaisut

Sylva on julkaissut oppaita muun muassa eri syöpäsairauksista, syöpäsairaiden lasten ja nuorten tukihenkilötoiminnasta ja koulunkäynnistä. Maksuttomat oppaat voit ladata itsellesi tältä sivulta. Maksullisia oppaita ja julkaisuja löydät verkkokaupastamme.

Sosiaaliopas 2016

Sosiaaliopas kertoo, minkälaista sosiaaliturvaa syöpää sairastava lapsi ja hänen perheensä voi hakea. Lataa opas omalle koneellesi tästä linkistä.

undefined

 

    Syöpäsairaan lapsen hoito-opas

    Voit tallentaa oppaan omalle koneellesi (6,4MB)

 

 

 

 

 

 undefined     

Vård av cancersjuka barn - Syöpäsairaan lapsen hoito-opas ruotsiksi

Voit tallentaa oppaan omalle koneellesi (5,4MB) tästä linkistä.

Ensiopas

Kun lapsi sairastuu syöpään - miten voit auttaa?

Kun lapsi sairastuu syöpään - miten voit auttaa? Opas syöpään sairastuneen lapsen perheen läheisille. Opas on tehty yhteistyössä syöpää sairastavien lasten vanhempien kanssa. Lataa opas tästä linkistä.

Lasten aivokasvaimet

Lasten aivokasvaimet

Lasten aivokasvaimet -kirja on tarkoitettu aivokasvaimeen sairastuneen lapsen vanhempien avuksi, syöpäsairaiden lasten kanssa työskenteleville ja alan opiskelijoille. Kirjassa kerrotaan perusasiat lasten aivokasvaimesta, niiden tutkimuksista ja hoidosta sekä sairauden vaikutuksista oppimiseen ja koulunkäyntiin. Tilaa kirja Sylvan verkkokaupasta.

Entäs sitten minä?

Entäs sitten minä?

Entäs sitten minä? Kun sisko tai veli sairastaa syöpää -opas on tarkoitettu ala- ja yläkouluikäisille lapsille, joiden sisko tai veli sairastaa syöpää. Yhdessä aikuisen kanssa luettuna kirja on hyvä apuväline, kun lapsi käsittelee ristiriitaisiakin tuntemuksiaan. Tilaa kirja Sylvan verkkokaupasta.

Kaikkina niinä hetkinä

Kaikkina niinä hetkinä

Kaikkina niinä hetkinä on kokoelma syöpäsairaiden lasten ja heidän läheistensä omakohtaisia kirjoituksia. Kirja on julkaistu yhteistyössä Kympin Lapset ry:n ja Tuki ry:n kanssa. Tilaa kirja Sylvan verkkokaupasta.

Sylva-lehti

Sylvan jäsenlehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Sylva-lehdessä kerromme lasten syöpähoidoista, kuntoutusmahdollisuuksista ja sosiaaliturvasta.

Sylva-lehdestä voi lukea koskettavia perhetarinoita, tietoa tarjoavia taudinkuva- ja asiantuntijajuttuja, ajankohtaisia kolumneja ja tietenkin tarkistaa viimeisimmät tapahtumat sekä kurssi- ja kuntoutustarjonnan.

Sylvan jäsenet saavat lehden kotiinsa jäsenetuna. Sylva-lehden vuosikerta maksaa ei-jäsenille 30 euroa, yksittäin ostettuna 10 euroa kappale.

Tilaukset: puh. (09) 135 6866, sylva@sylva.fi.