Tapahtumakalenteri

Vapaamuotoinen viikonloppu 18–35-vuotiaille syövän sairastaneille nuorille aikuisille, 2.–5.3.2017 Parkano

Nuorten aikuisten toiminnan potkaisee tänä vuonna käyntiin hiihtolomaviikolla pidettävä viikonloppu Parkanon Vahojärvellä, idyllisellä ja rauhallisella järvenrantamökillä. Jo torstaina 2.3. alkava viikonloppu, joka kestää sunnuntai 5.3. asti, on tarkoitettu vapaamuotoiseen yhdessäoloon.

Viikonlopun aikana on tarkoitus nauttia luonnosta ja sen rauhasta, yhdessä tekemisestä mm. ruuanlaiton ja pelien pelaamisen merkeissä, mutta ennen kaikkea myös vertaistukea tarjoten muille ja saaden sitä itse.

10 hengen mökki tarjoaa puitteet 8 osallistujalle sekä 2 ohjaajalle. Vapaamuotoisuudesta huolimatta pyrimme luotsaamaan hyvää ryhmähenkeä ja keskustelua, ja itse saat osallistua niin paljon kuin siltä tuntuu. 

Upea Villa Emma tarjoaa myös tilaisuuden saunoa sekä kylpeä 7 hengen paljussa vaikka joka ilta, joten rentouttava oleskelu on taattu, ja grillimakkaraa sekä muita grillattavia herkkuja pääsee tuvassa halukkaat grillaamaan.

Mökki sisältää jonkin verran portaita, joten jos sinulla on liikuntarajoitteita, kerrothan meille tästä, kuten myös jos edelleen saat syöpähoitoja mutta lääkärisi on antanut luvan osallistua tällaisiin tapahtumiin niistä huolimatta, kerrothan tästäkin tilanteesta ilmoittautumisesi yhteydessä. Muista kertoa myös mahdollisista allergioista ja erikoisruokavalioistasi!

Otathan mukaan oman pyyhkeen, uimapuvun sekä petivaatteet (pussilakana peitolle, tyynyliinan sekä patjalle aluslakana), hygieniatuotteesi ja rentoa vaatetusta niin sisälle kuin ulkoilutarkoitukseen.

Perimme jokaiselta osallistujalta ilmoittautumisen yhteydessä 10 euron varausmaksun, eli osallistumisesi on taattu kun olen suorittanut maksun Sylvan tilille FI46 2044 1800 0717 81. Kirjoita viestikenttään "Hiihtoloma Parkano, oma nimesi". Laita samalla ilmoittautumisesi Jennille sähköpostiosoitteeseen j.j.kuitunen@gmail.com.

Ilmoittautuminen 22.2.2017 mennessä! Tuon ajankohdan jälkeen voi vielä kysellä paikkoja.  Voimme miettiä yhdessä kimppakyytejä lähempänä itse viikonloppua, mikäli sellaisille on tarvetta. Sylva kustantaa mökin sekä syömiset. Matkakustannukset mökille sekä pois ovat osallistujan omia kuluja.

Parkanossa tavataan!