Liity jäseneksi

Sylvan jäsenenä annat tukesi tärkeälle työllemme. Pysyt myös ajan tasalla toiminnasta ja pääset osaksi lämmintä yhteisöä.

Kun tuet jäsenyydelläsi Sylvan toimintaa, autat meitä tarjoamaan syöpäsairaille lapsille, nuorille aikuisille ja heidän läheisilleen kuntoutusta ja vertaistukea.

Sylvan tapahtumissa tutustut syöpäsairauden kokeneisiin perheisiin ja Sylvan tapoihin tukea heitä. Jäsenyysmuotoja on kaksi: varsinainen jäsenyys ja kannatusjäsenyys. Sylvan säännöt voit lukea tästä linkistä.

Sylvan varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä syöpäsairaan lapsen vanhempi tai muu perheenjäsen, 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on lapsena tai nuorena aikauisena sairastanut syövän tai 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka haluaa tukea Sylva ry:n toimintaa. Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 20 euroa vuodessa.

Sylvan kannatusjäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö, rekisteröity yhdistys tai muu oikeustoimikelpoinen yhteisö tai säätiö, joka haluaa tukea Sylvan toimintaa. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 50 euroa vuodessa.

Sekä varsinaiset jäsenet että kannatusjäsenet saavat Sylva-lehden kotiinsa neljästi vuodessa sekä jäsenille suunnattuja etuja ja kutsuja tapahtumiin.

Kiitos että olet mukana!

Jäsenhakemus

• Syöpäsairaan lapsen tai nuoren tiedot:

Alle 18-vuotiaan huoltajana tai yli 18-vuotiaana suostun siihen, että alla mainitut tiedot tallennetaan Sylvan rekisteriin.