Siirry suoraan sisältöön

VOIMA-päivä elokuussa

Lisätietoa tapahtumasta

Ajankohta: 24.8.2019 klo n. 9-18
Paikka: Sylva ry:n tilat, Jaakokatu 3 B 3 (6. krs), 00100 Helsinki

VOIMA-päivä on tarkoitettu sinulle syöpään sairastuneen lapsen vanhempi, jonka lapsi sairastaa syöpää, on sairastanut syövän tai menehtynyt siihen.

Ilokuvaus-workshopin aikana työskentelemme ryhmässä jokaisen omien voimavarojen, vahvuuksien ja unelmien parissa erilaisilla yhteisillä sekä itsenäisesti toteutettavilla voimaannuttavilla tehtävillä ja keskustelutuokioilla. Lisäksi jokaisesta kuvataan oman voimakuvan, jonka pohjalta workshopin vetäjä tekee workshopin jälkeen jokaiselle oman voimakortin. Päivä alkaa yhteisellä aamiaisella ja päättyy noin klo 18.

Aikaisempien workshopien kokemuksia:

”En pidä yleensä valokuvattavana olemisesta ja koen ’poseeraamisen’ epäluontevana. Ilokuvauksen kuvaustilanne oli niin rauhallinen ja myönteinen, ettei kuvausta ehtinyt jännittää. Anna rohkaisi lempeästi kääntymään ’sisäänpäin’ kuvaustilanteessa, joten kuvista puuttuu jännittäminen ja teennäinen esiintyminen. Kuvaustilannetta edeltävä ryhmäkeskustelu oli mukava. Kiitos, ihanaa oli!”

”Tunnelma oli vapautunut ja rento. Välitön ilmapiiri antoi tilaa oppia itsestä ja muista.”

Hakuohjeet

Päivään haetaan täyttämällä sähköinen lomake. Täytä hakemus tästä.

Päivään sisältyy ohjelma, ateriat sekä matkakulut halvimman matkustustavan mukaan. Etusijalla ovat ensimmäistä kertaa Sylvan toimintaan osallistuvat Sylvan jäsenet. Päivä edellyttää osallistumisen koko ohjelmaan. Muussa tapauksessa perimme osallistujalta ohjelman kulut sekä ateriakulut. Peruutukset viimeistään kaksi viikkoa ennen päivää. Omavastuuosuutta ei palauteta paitsi äkillisissä sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus on esitettävä kahden viikon kuluessa tapahtumasta.

Hakuaika päättyy 2.8.2019

Päivän ohjaa AnnArt, lisätietoa: https://www.annart.fi/

Osallistujien määrä ja valinta: Päivään valitaan 10 henkeä hakemuksen perusteella.

Matkakulut: korvataan 20 senttiä/km tai juna- tai bussimatkat.