Siirry suoraan sisältöön

Merkkipäivälahjoitus

Merkkipäivälahjoitus on lämmin tapa tukea Sylvan työtä syöpään sairastuneiden lasten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä hyväksi. Voit ohjata merkkipäiväsi muistamiset Sylvan työhön esimerkiksi syntymäpäivän, hääjuhlan tai eläkkeelle siirtymisen kunniaksi.

Näin toteutat merkkipäivälahjoituksen

1. Ilmoita omat tietosi Sylvaan alla olevalla lomakkeella.

2. Pyydä juhlakutsussasi tai muussa viestissä merkkipäivääsi muistavia osoittamaan huomionosoitukset Sylvalle.

3. Pyydä muistajia myös merkitsemään tilisiirron viestikenttään haluamasi tunniste. Esim: Taina Tapiiri 50 v, onnittelija / onnittelijoiden nimet.

4. Jos haluat, lähetämme sinulle tiedon onnittelijoista ja keräyksen kokonaissummasta noin kaksi viikkoa merkkipäivän jälkeen. Nämä tiedot on mahdollista toimittaa vain mikäli olet etukäteen ilmoittanut keräyksestä lomakkeellamme.

Tilinumero on:

Nordea Pankki Suomi Oyj, IBAN: FI11 1745 3000 0435 07

Merkkipäiväkeräys somessa tai verkossa

Jos olet aktiivinen somen käyttäjä ja haluat jakaa lahjoituspyyntöäsi omassa verkostossasi, voit perustaa merkkipäiväkeräyksen Sylvan Facebook-sivulla. Ohjeet kampanjan perustamiseksi löydät täältä.

Jos taas haluat kerätä lahjoituksia verkossa tiettyyn kohteeseen, esimerkiksi työhön nuorten syöpään sairastuneiden aikuisten hyväksi, voit perustaa oman keräyssivun myös täällä.

Lämmin kiitos tuestasi!

Perusta merkkipäivälahjoitus

  • esim. Taina Tapiiri 50v
  • Tiedot keräyksestä