Siirry suoraan sisältöön

Team Rynkeby – God Morgon

Pyöräile Pariisiin ja kerää tukea syöpää sairastaville lapsille! Vuonna 2019 Suomen Team Rynkeby - God Morgon -hyväntekeväisyyspyöräilijät keräsivät Sylvalle 332 198 euroa.

Team Rynkeby – God Morgon on vuodesta 2002 järjestetty eurooppalainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa vapaaehtoisista koostuvat pyöräilyjoukkueet pyöräilevät Pariisiin ja keräävät rahaa vakavasti sairaille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen. Osallistujat tulevat Suomesta, Tanskasta, Ruotsista, Norjasta, Färsaarilta ja Islannista.

Tapahtumaa edeltävän vuoden aikana osallistujat harjoittelevat yhdessä pystyäkseen pyöräilemään reilut 1 200 kilometriä Pariisiin. Sen lisäksi he ovat sitoutuneet lahjoitusvarojen hankintaan.

Rynkeby Foods A/S,  God Morgon ja hohes C huolehtivat projektin keskeisistä kuluista ja pyöräilijät kustantavat omat pyöränsä, vaatteensa ja matkansa, mikä tarkoittaa sitä, että Team Rynkebyn kaikista maista keräämät rahat lahjoitetaan lyhentämättöminä vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Suomessa kerätyt rahat lahjoitetaan Sylva ry:lle ja Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle. Suomessa seitsemän tiimin – Helsingin, Espoon, Tampereen, Turun, Oulun, Jyväskylä-Kuopion ja Vaasan keräämä kokonaislahjoitussumma oli 1 107 327 euroa, josta Sylvan osuus oli 332 198 euroa.

Vuonna 2020 Suomesta Pariisiin pyöräilee kahdeksan joukkuetta, kun mukaan liittyy Vantaan tiimi. TRGM:n maajohtajana jatkaa Kirsi Pärssinen.

Lue lisää Team Rynkeby:n toiminnasta!

Auta Team Rynkebytä tukemaan vakavasti sairaita lapsia!