Siirry suoraan sisältöön

Team Rynkeby – God Morgon

Pariisiin pyöräilvät vapaaehtoiset keräävät varoja syöpään sairastuneille lapsille. Vuonna 2020 Suomen Team Rynkeby - God Morgon -hyväntekeväisyysjoukkueet keräsivät Sylvalle 266 919 euroa.

Team Rynkeby – God Morgon on vuodesta 2002 toiminut eurooppalainen hyväntekeväisyysryhmä. Vapaaehtoisista koostuvat pyöräilyjoukkueet pyöräilevät Pariisiin ja keräävät rahaa syöpään sairastuneiden lasten, nuorten ja heidän läheistensä hyväksi. Team Rynkeby koostuu lähes 2 200 kuntopyöräilijästä ja 550 avustajasta. Joukkueita on Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Färsaarilla, Islannissa, Saksassa ja Sveitsissä yhteensä 59.

Pyöräilijät harjoittelevat tiiviisti yhdessä koko vuoden pystyäkseen pyöräilemään reilut 1 200 kilometriä Pariisiin. Sen lisäksi he ovat sitoutuneet lahjoitusvarojen hankintaan.

Rynkeby Foods A/S,  God Morgon ja hohes C huolehtivat projektin keskeisistä kuluista ja pyöräilijät kustantavat omat pyöränsä, vaatteensa ja matkansa, mikä tarkoittaa sitä, että Team Rynkebyn kaikista maista keräämät rahat lahjoitetaan lyhentämättöminä vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Suomessa kerätyt rahat lahjoitetaan Sylva ry:lle ja Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle.Suomen keräystulos oli 889,733 euroa. Tästä summasta sai Aamu Säätiö 70% (622,813 euroa) ja Sylva ry 30% (266,919 euroa).

Vuonna 2021 Suomesta Pariisiin pyöräilee kahdeksan joukkuetta. TRGM:n maajohtajana jatkaa Kirsi Pärssinen.

Lue lisää Team Rynkebyn toiminnasta!

Auta Team Rynkebytä tukemaan vakavasti sairaita lapsia!