Paikalliset tapahtumat

Kansainvälisenä lasten syövän päivänä järjestetään myös paikallisia tapahtumia. Tälle sivulle on koottu tiedot niistä tapahtumista, joista on Sylvalle tiedotettu. Seuraa myös alueellisen syöpäyhdistyksen ja paikallisen vanhempainkerhon omaa viestintää.

Päivämäärä Klo Paikka
15.2. 11-14 Palokan kauppakeskus Koko perheen tapahtuma, jossa lipaskeräystä, kultanauhamyyntiä, lasten syövän kortteja, arpajaiset, pomppulinna, kasvomaalausta, ilmapalloja ja hahmoja. Klo 13 lavalla esiintyy ILTA. Mukana myös Team Rynkeby God Morgon Jyväskylä-Kuopio -joukkue.
15.2. 12-15 Kauppakeskus Revontuli Lapin Sylvertit järjestää Kauppakeskus Revontulessa lipaskeräyksen. Myynnissä myös Kultanauhoja.
15.2. 11-15 Kauppakeskus Zeppelin Zeppelinissä on Tuolitapahtuma, jossa jokaiselle OYS:n alueella sairastuneelle tai menehtyneelle lapselle on tuoli. Tapahtumassa järjestetään myös lipaskeräys ja Kultanauha-myyntiä.
15.2. 11-14 Kauppakeskus Mylly Myllyn torilla on esillä tuoleja symboloimassa vuonna 2019 Tyksin hoitoalueella sairastuneita lapsia. Ohjelmassa Myllyn torin lavalla on sirkustaiteilija Kaj Kuutamon sekä lastenbändi Dinoseriffien esitykset . Lisäksi onnenpyörä, tietoutta lasten syövistä ja niiden hoidosta, lipaskeräystä, Sykerön omien tuotteiden sekä kultanauhan myyntiä.
15.2. 12-16 Prisma Joensuu 15.2. vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää.

Sykkyrän Lasten Syövän Päivän -tapahtuma pidetään Joensuun Prisman kauppakäytävällä lauantaina 15.2.2020 klo 12-16.

Myynnissä Kultanauhoja ja lipaskeräys Sykkyrän toiminnan hyväksi. Lipaskeräyksessä mukana Joensuun Maila.

Muistopöytä syöpään menehtyneille lapsille – kynttilöitä emme voi sisätiloissa sytyttää, mutta voit tuoda lapsen muistoksi pöydälle kukan ja/tai valokuvan.

Kultasydän -kasvomaalausta 💛

Palaa Kanssakulkija-sivulle