Suoraan sisältöön

Tuettu syysloma, Lohja Spa & Resort

17.10.2022 14:00 - 22.10.2022 12:00

Sylva mahdollistaa kolmelle perheelle tuetun loman alle 18-vuotiaan syöpää sairastaneen lapsen tai nuoren perheelle lomakohteeseen: Lohja Spa & Resort. 

Loma toteutetaan yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella ja Sylvan tuella, joka maksaa perheiden omavastuuosuudet. Lomaan sisältyy majoitus perhekoon mukaisessa huoneessa/huoneistossa, lomaohjelma ja täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala). Perheet vastaavat itse vakuutuksista, matkajärjestelyistä ja matkakuluista lomapaikkaan.

Hakemukset käsitellään ja päätökset lomalle pääsevistä perheistä tehdään Hyvinvointilomien toimistolla. Loma myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Tuetun loman saaminen ei edellytä Sylvan jäsenyyttä.

Hakuohjeet lomalle:
– Hyvinvointilomat suosittelee sähköisen hakulomakkeen täyttämistä, joka löytyy osoitteesta www.hyvinvointilomat.fi vain hakuaikana 1.7.-31.8.2022
– tuettu loma on mahdollista saada joka toinen vuosi
– samassa taloudessa asuvat pariskunnat/perheet täyttävät yhden hakemuksen. Jos puoliso ei ole hakemassa lomaa, hänen nettotulonsa/kk tulee merkitä hakemukseen, mutta muita tietoja esim. henkilötunnus ja nimi ei merkitä.
-lapsiperhelomille voivat hakea myös isovanhemmat lastenlastensa kanssa. Tällöin isovanhemman hakemukselle tulee merkitä myös lapsenlapsen etu- ja sukunimi, henkilötunnus, huoltajien nettotulotiedot/kk sekä mahdolliset velat.
-henkilötunnusten (myös lasten) on oltava ehdottomasti oikein, jotta hakemus voidaan tallentaa järjestelmään.

Lisätietoja lomasta voi kysyä  sähköpostilla osoitteesta toimisto@hyvinvointilomat.fi tai puhelimitse 010 830 3400 (ma-pe klo 9-12). Paperisia hakulomakkeita voi tulostaa osoitteesta www.hyvinvointilomat.fi tai  tilata Hyvinvointilomien toimistolta.

Tapahtumapäivät:
17.10.2022 14:00 - 22.10.2022 12:00