Suoraan sisältöön

14.1. Fuck Cancer -kahvit Joensuussa ja Turussa

Syöpää sairastavien nuorten aikuisten (18-35-vuotiaat) Fuck Cancer -kahvit jatkavat kokoontumisiaan Joensuussa ravintola Kerubissa, 14.1. alkaen. Mukaan porukkaan toivotetaan tervetulleiksi myös ne nelikymppiset, jotka pohtivat, että lähtisinkö mukaan ja joita kiinnostaa. Kantavana ajatuksena toiminnassa on, ettei kenenkään tarvitsisi jäädä yksin. Tule mukaan, jakamaan kokemuksia tai vaan hengaamaan kaffekupposen kera. Ei ennakkoilmoittautumisia. Tapaamisissa on mukana yhdistyksen sairaanhoitaja Minna sekä vapaaehtoinen ryhmänohjaaja Sara. Lisätietoja soittaen tai WhatsApp viestillä 050 515 1288/ Minna.

Turussa Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen järjestämät vapaamuotoiset Fuck Cancer -kahvit on tarkoitettu 18–40-vuotiaille nuorena aikuisena syöpään sairastuneille tai sen sairastaneille ja heidän läheisilleen. Kahvitteluja vetävät yhdistyksen työntekijät ja vertaistukihenkilö.

Vuonna 2020 tapaamiset järjestetään Cafe Art -kahvilan kabinetissa 14.1. alkaen.

Ei ennakkoilmoittautumista, vapaa pääsy. Tapaamiseen voi tulla mukaan vain hetkeksi tai koko ajaksi. Tarjolla on aina kahvia ja pientä syötävää. Tervetuloa tapaamaan muita saman kokeneita ja vaihtamaan ajatuksia!

Lisätietoja Turun Fuck Cancer -kahveista:
Pia Ilves, pia.ilves@lssy.fi, 044 451 5655
Annamari Rivero, annamari.rivero@lssy.fi, 044 055 1583

Fuck Cancer -kahvit ovat Fuck Cancer -brändin alaista, Sylva ry:n koordinoimaa valtakunnallista toimintaa syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten ja heidän läheistensä hyväksi.