Suoraan sisältöön

Ryhmätoiminta

Sylva järjestää vertais- ja ryhmätoimintaa syöpään sairastuneille lapsiperheille, nuorille, nuorille aikuisille ja heidän läheisilleen. Verkkoryhmät mahdollistavat yhä useammalle mahdollisuuden osallistua.

Syöpään sairastuminen eristää ja kaventaa sosiaalisia mahdollisuuksia. Tavoitteenamme on, että syöpään sairastunut ja hänen läheisensä voivat hyvin vaikeasta tilanteesta huolimatta.

Kurssit

Sylva järjestää erilaisia verkkovälitteisiä kursseja ja viikonloppukursseja kohderyhmittäin. Kursseja on tarjolla mm. perheille, nuorille, nuorille aikuisille, vanhemmille sekä sairastuneen lapsen sisaruksille. Kursseja on eri teemoista, ja osa kursseista järjestetään verkossa.

Kurssit ovat ammatillisesti ohjattuja. Kursseilla osallistujat pääsevät vaihtamaan ajatuksia vertaisten kanssa ja pääsevät hetkeksi irti arjesta.

Tulevat kurssit näkyvät tapahtumakalenterissamme.

Verkkoryhmät ja vertaischatit

Sylva järjestää verkkoryhmiä sairastuneille ja heidän läheisilleen kohderyhmittäin. Verkkoryhmät ovat ammatillisesti ohjattuja vertaistukiryhmiä, joissa pohditaan eri teemoja yhdessä.

Syöpään sairastuneiden lasten vanhemmille verkkoryhmät ovat kurssimuotoisia saman ryhmän tapaamisia. Nuorten treffit kahden viikon välein Discordin puhekanavalla tarjoavat avoimen keskustelupaikan nuorille. Myös nuorten aikuisten Fuck Cancer -kahveja on tarjolla nykyään verkossa.

Sylvan vertaisryhmächatit tarjoavat tilaisuuden jakaa ajatuksia vertaisten kanssa. Keskustelua ohjaavat Sylvan koulutetut vapaaehtoiset vertaisohjaajat, keskustelut ovat luottamuksellisia. Mukaan voi tulla myös kuuntelemaan.

Katso verkkoryhmät ja vertaischatit tapahtumakalenterista.