Suoraan sisältöön

Sylva-lehti

Sylva-lehti

Sylvan jäsenlehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Sylva-lehdessä kerromme lasten ja nuorten aikuisten syövistä ja hoidoista, sairastuneiden ja heidän läheistensä arjesta sekä Sylvan toiminnasta.

Lehden teosta vastaavat päätoimittaja Marika Aro (pääkirjoitus ja yleiset linjaukset) ja viestintäpäällikkö (lehden suunnittelu ja kokoaminen, jutut, kuvat, muu kontaktointi).

Sylva-lehdestä voi lukea koskettavia perhetarinoita, tietoa tarjoavia taudinkuva- ja asiantuntijajuttuja, ajankohtaisia kolumneja ja tietenkin tarkistaa viimeisimmät tapahtumat sekä kurssi- ja kuntoutustarjonnan.

Sylvan jäsenet saavat lehden kotiinsa jäsenetuna. Sylva-lehden voi tilata muutkin kuin jäsenet: vuosikerta maksaa ei-jäsenille 30 euroa, yksittäin ostettuna 10 euroa kappale.

Tilaukset: 050 361 7977 tai sylva@sylva.fi.

Osta mainostilaa! Mainostamalla Sylva-lehdessä tuet syöpäsairaiden lasten ja nuorten toipumista. Lehden painos on 3100. Jäsenten lisäksi lehteä lukevat myös syövän parissa työskentelevät terveydenhuollon ammattilaiset sekä lahjoittajat, muut järjestöt ja yhteistyökumppanit. Sylvan ilmoitusmyynnistä vastaa TJM-Systems.