Suoraan sisältöön

18-35 -vuotias! Kerro kokemuksesi tutkimukseen ja saat 2 elokuvalippua

Terveystieteiden opiskelija Tuire Muona tekee pro gradu -tutkielmaa Turun yliopistossa. Tutkimuksen tarkoituksena on kuvata syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten kokemuksia toimintaterapiasta. Tavoitteena on tuottaa tietoa toimintaterapiasta ja sen mahdollisuuksista syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten kuvaamana. Lisäksi tavoitteena on tuottaa tietoa toimintaterapia- ja kuntoutuspalvelujen kehittämisen tueksi.

Pyydämme ystävällisesti sinua osallistumaan haastattelututkimukseen tai kirjoittamaan kokemuksistasi, mikäli olet 18–35-vuotias syövän sairastanut ja olet käynyt vähintään kerran toimintaterapeutin vastaanotolla missä tahansa terveydenhuollon organisaatiossa tai potilasjärjestössä. Voit osallistua myös, jos olet ollut toimintaterapeutin ohjaamassa ryhmässä tai tavannut toimintaterapeuttia hoitojesi tai kuntoutumisesi aikana esimerkiksi sairaalassa.

Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista, eikä aiheuta sinulle kustannuksia. Korvaukseksi ajastasi ja arvokkaan tiedon jakamisesta saat kaksi elokuvalippua. Haastattelu kestää noin 30 minuuttia ja se nauhoitetaan, mikäli annat siihen luvan. Haastattelu toteutetaan syys-marraskuun 2019 aikana, sinulle parhaiten soveltuvassa paikassa ja se voidaan toteuttaa myös puhelimitse tai Skypellä. Mikäli haluat kirjoittaa kokemuksistasi, lähetäthän sähköpostia (tmmuon@utu.fi), niin toimitamme sinulle vastauslinkin, jossa pyydämme sinua vastaamaan muutamaan kysymykseen.

Tutkimuksessa noudatetaan tutkimuseettisiä periaatteita ja tutkimusta ohjaa professori Helena Leino-Kilpi Turun yliopistolta. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja aineisto käsitellään anonyymisti, jotta vastaajia ei voida tunnistaa. Tutkimuksen tulokset raportoidaan Turun yliopiston pro gradu -tutkielmassa.

Mikäli kiinnostuit osallistumisesta, otathan sähköpostitse yhteyttä mahdollisimman pian tmmuon@utu.fi.

Tuire Muona antaa myös mielellään lisätietoja tutkimuksesta:

Tuire Muona
tmmuon@utu.fi
Toimintaterapeutti, sairaanhoitaja, TtM-opiskelija
Hoitotieteen laitos, Turun yliopisto