Suoraan sisältöön

Asetu ehdolle Sylvan hallitukseen 23.4. mennessä

Haluatko tehdä hyvää ja olla mahdollistamassa rohkeaa vaikuttamistyötä syöpää sairastavien lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä hyväksi? Haluatko olla vastuullisessa roolissa tekemässä yhteiskunnallista muutosta, että jokainen sairastunut ja läheinen saisi tarvitsemaansa tukea? Haluatko tuoda osaamisesi ja kokemuksesi Sylvan hallitustyöhön?

Jos vastasit kyllä, niin olet etsimämme ehdokas. Nyt sinulla on mahdollisuus asettua ehdolle Sylvan hallitukseen. Hallitukseen vapautuu paikat TAYSin, TYKSin, OYSin alueilta, sekä paikka ilman aluesidosta. Paikkaan johon ei ole aluesidosta voi hakea HYKSin, KYSin TAYSin, TYKSin tai OYSin alueilta. Hallitukseen voivat hakeutua syöpään sairastuneen lapsen ja nuoren vanhemmat, lapsena, nuorena tai nuorena aikuisena syövän sairastaneet 18-vuotta täyttäneet, sekä eri alojen asiantuntijat ja ammattilaiset.

Sylva on kehittynyt ja muuttunut voimakkaasti. Sylvan hallituksen viimeisin merkittävä päätös on ollut Sylva säätiössä elokuussa 2020 käynnistynyt monivuotinen tutkimus. Sylva-tutkimuksella selvitetään syöpään sairastuneen lapsen ja hänen perheensä psykososiaalisen tuen tarvetta, sen saatavuutta, kehittämistarpeita sekä vaikuttavuutta.

Kun lapsi, nuori tai nuori aikuinen sairastuu syöpään, vaikutukset koko lähipiiriin ovat merkittäviä.  Sylva tarjoaa ammatillista, psykososiaalista tukea sekä vapaaehtois- ja vertaistoimintaa, jotka auttavat sairastunutta ja tämän perhettä sekä läheisiä selviytymään syövän aiheuttamista elämänmuutoksista. Sylvan työ on valtakunnallista.

Sylva seuraa aktiivisesti toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia. Sylvan tehtävä on tavoittaa sairastuneet ja läheiset monikanavaisesti sekä hyödyntää digitalisaation mahdollisuuksia monipuolisesti. Sylvan arvolupauksen ja vision saavuttamiseksi, ”että tavoitamme jokaisen sairastuneen ja hänen läheisensä ja että jokainen saa tarvitsemaansa tukea”, vaatii toiminnan kehittämistä siten, että tarjoamme ajasta ja paikasta riippumatonta tukea.

Sylvan toimintaa ohjaavat 12 hengen hallitus ja puheenjohtaja. Hallituksessa on kokemusasiantuntijoiden lisäksi esimerkiksi lääketieteen asiantuntijoita, sosiaali- ja terveyssektorin, digitalisoinnin ammattilaisia sekä myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia.

Sylvan hallituksen työskentelyä ohjaavat Sylvan arvot. Olemme myötätuntoinen arjen tukija, luotettava tiedon tarjoaja sekä rohkea vaikuttaja.

Asetu ehdolle!

Sylvan hallitus toivoo, että Sylvan hallituspaikasta kiinnostuneet ilmoittavat halukkuutensa lähettämällä  itsestään esittelyn viimeistään 23.4.2021.

Jokainen ehdolle asettuja esitellään Sylvan verkkosivuilla ja vuosikokousmateriaalissa. Sylvan säännöt eivät vaadi etukäteen ehdolle asettumista.