Suoraan sisältöön

Rekrytoimme nuorten toiminnan asiantuntijaa Sylvaan 

Haluatko sinä olla mukana kehittämässä psykososiaalista tukea syöpään sairastuneille nuorille ja nuorille aikuisille?

Sylva ry on valtakunnallinen potilasyhdistys, joka kehittää psykososiaalista tukea alle 35-vuotiaana syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Etsimme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen asiantuntijaa nuorten ja nuorten aikuisten työalalle osaksi Sylvaa.

Joka vuosi noin 150 alle 16-vuotiasta lasta ja noin 800 16–35-vuotiasta nuorta ja nuorta aikuista sairastuu syöpään Suomessa. Kun lapsi, nuori tai nuori aikuinen sairastuu, vaikutukset koko lähipiiriin ovat merkittäviä.

Sylvan tehtävänä on olla läsnä sairastuneiden ja heidän läheistensä arjessa, tarjota tietoa ja tukea syövän aiheuttamissa elämänmuutoksissa. Syöpää sairastavien nuorten ja nuorten aikuisten toiminnalle ja ammatilliselle tuelle on suuri tarve. Meillä pääset suunnittelemaan ja kehittämään 13-35 -vuotiaille syöpää sairastaville/sairastaneille tarjottavia palvelukokonaisuuksia sekä kohderyhmäviestintää yhdessä nuorten aikuisten toiminnan asiantuntijan kanssa. Tukenasi on myös koko Sylvan muu tiimi. Mikäli verkostoissa toimiminen on sinulle luontevaa ja innostut yhdessä tekemisestä, olet hakemamme tyyppi.

Käytännössä työsi sisältää mm. verkossa ja somessa tapahtuvan matalan kynnyksen toiminnan kehittämistä ja mahdollistamista, henkilökohtaista palveluohjausta sekä kurssirakenteiden luomista yhteistyössä työryhmän kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös alueellisten toimijoiden kanssa tehtävän yhteistyön vahvistaminen. Sylvan toiminta on valtakunnallista.  Toimit osana asiakastyön tiimiä nuorten ja nuorten aikuisten työalalla. Työparinasi on nuorten aikuisten asiantuntija ja teet läheistä yhteistyötä lapsiperhetyön asiantuntijan sekä vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin kanssa.

ODOTUKSEMME SINULLE

  • Kokemus vaikeassa elämäntilanteessa olevien nuorten ja heidän läheistensä kohtaamisesta sekä heidän erityistarpeidensa huomioimisesta
  • Kokemus palvelujärjestelmistä ja palveluohjauksesta
  • Kyky hahmottaa suuria kokonaisuuksia ja kehittää rakenteita yhdessä verkoston kanssa
  • Innostus ja osaaminen nuorten kanssa toimimiseen verkossa ja eri sosiaalisen median kanavia hyödyntäen
  • Proaktiivinen toimintatapa itsenäisesti ja tiimissä, optimistinen asenne ja rohkeus kokeilla uutta
  • Soveltuva korkeakoulututkinto esim. sosiaali- ja terveysala, järjestö- ja nuorisotyö
  • Suomen ja englannin kielen sujuva taito

TARJOAMME SINULLE

Tehtävä on työvapaan sijaisuus, 100% työajalla vuoden 2022 loppuun asti (mahdollisesti luvassa jatko vuoden 2023 loppuun). Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä alkusyksyllä.

Palkitsevan ja innostavan työn lisäksi saat työkaveriksesi kannustavan ja mukavan tiimin. Hyvinvointiasi tukemaan tarjoamme työnohjauksen, laajan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun sekä säännölliset virkistys- ja kehittämispäivät. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä viihtyisissä tiloissa Graniittitalossa Helsingin sydämessä, kauppakeskus Kampin vieressä. Työtä on mahdollisuus tehdä merkittävissä määrin myös etänä ja se sisältää jonkin verran matkustusta sekä ilta- ja viikonlopputyötä.

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä toiminnanjohtaja Marika Arolta tiistaina 10.5. klo 15 – 16 ja tiistaina 17.5. klo 15 – 16 numerosta 050 3252 570 tai nuorten aikuisten toiminnan asiantuntijalta Niina Vilkmanilta maanantaina 9.5. klo 9 – 10 ja torstaina 12.5. klo 9 – 10 numerosta 050 477 9598. Emme valitettavasti ehdi vastata sähköpostitiedusteluihin.

HAKUOHJEET  Jos haluat tulla tekemään merkityksellistä työtä syöpää sairastavien nuorten ja nuorten aikuisten parissa, täytä hakemus RecRightissa! Hakuaika tehtävään päättyy 17.5.

Hae työpaikkaa TÄSTÄ

HUOM! Haastattelut järjestetään perjantaina 20.5. Mahdollinen toinen haastattelu on maanantaina 23.5. Varaathan molemmat ajankohdat alustavasti kalenteriisi.  Kerro hakemuksessasi lyhyesti motivaatiostasi tehtävää kohtaan sekä liitä hakemukseesi CV ja palkkatoive. Palkkahaarukka on noin 2900e – 3300e, lopullinen palkka tarkentuu kuitenkin kokemuksen, osaamisen ja roolin vastuiden mukaan. Luemme kaikki hakemukset ja vastaamme hakijoille viimeistään noin viikko hakuajan päättymisen jälkeen.

Sylvan rekrytointia tukee Recright.

Sylva ry on alle 35-vuotiaiden syöpään sairastuneiden sekä heidän läheistensä valtakunnallinen yhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1982. Alussa oli tärkeää saada lasten syöpäosastojen olosuhteet kuntoon. Vuonna 2017 toimintaamme luotiin uusi työala Fuck Cancer -kampanjan myötä: syöpää sairastavat nuoret aikuiset tulivat tärkeäksi osaksi Sylvan toimintaa. Vuonna 2020 käynnistyi Sylva-säätiön psykososiaalisen tuen tutkimustoiminta. Nyt työmme painopiste on Sylvan ammatillisissa palveluissa sekä vapaaehtoistoiminnan kehittämisessä lapsiperheiden, nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Tutkimuksella herätämme yhteiskunnallista keskustelua ja vaikutamme päätöksentekoon. Haluamme tarjota tiimillemme hyvän työpaikan ja mahdollistamme joustavan työnteon kulttuurin lisäksi rohkaisevan ilmapiirin uuden kehittämiselle.

www.sylva.fi