Suoraan sisältöön

Fuck Cancer goes jooga!

Nuorena aikuisena syöpään sairastuneille uutta matalankynnyksen toimintaa Sylvassa. Ohjaajana toimii joogaopettaja Anna-Mari Pentikäinen.

Sylva tarjoaa nuorena aikuisena syöpään sairastuneille mahdollisuuden tulla joogaamaan muiden sairastuneiden kanssa. Huhtikuussa 2018 starttaava avoin ja osallistujille maksuton joogaryhmä soveltuu kaiken tasoisille eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvitse välttämättä olla. Tule siis rohkeasti kokeilemaan ja pysähtymään hetkeksi itsesi äärelle.

  • Kenelle: noin 18–35-vuotiaana syöpään sairastuneet / syöpää sairastavat (tunneille mahtuu kerralla noin 10 joogaajaa tulojärjestyksessä)
  • Milloin: torstaisin 5.4.–7.6.2018 klo 17–18 (Huom! Ei joogatuntia Helatorstaina 10.5.)
  • Missä: Sylvan tilat Kampissa (Jaakonkatu 3 b 3, 00100 Helsinki)

Tuntikuvaus

Tunneilla tehdään lempeää yin & yang -joogaa joka yhdistää virtaavan, oman hengityksen tahtiin etenevän yang-joogan ja passiivisen yin-joogan. Harjoituksissa tehdään myös rentouttavia ja hermostoa rauhoittavia pranayama-hengitysharjoituksia. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta, tule mukaan sellaisena kuin olet.

Ohjaaja

Joogatunnit ohjaa joogaopettaja Anna-Mari Pentikäinen (RYT300). Hänen opetustyylinsä ammentaa inspiraation embodied-tyylisuunnasta, joka korostaa kehon sisäistä kokemusta. Ensisijaisen tärkeää hänelle on lempeän ja sallivan ilmapiirin luominen niin että joogaajalla on mahdollisuus päästää irti ja olla pehmeästi läsnä. Vahva elementti tunneilla on tunnelmaa kannatteleva musiikki.