Suoraan sisältöön

Hae mukaan vertaistukijoiden Toivo-valmennukseen!

Sylva on mukana HUS:in ja EJY ry:n OLKA-toiminnassa, jonka tarkoituksena on järjestää vertais- ja vapaaehtoistoimintaa sekä mahdollistaa yhdistysten näkyvyys sairaalassa.

Keväällä 2019 järjestetään taas uusi TOIVO-valmennus vertaistukihenkilöiksi haluaville.

  • antaa valmiuksia toimia vertaistukijana niin yhdistyksessä kuin sairaalassa
  • sopii niin uusille kuin kokeneillekin vertaistukijoille
  • koostuu neljästä tapaamiskerrasta ja niihin liittyvistä ennakkotehtävistä
  • on osallistujalle maksuton

Aika: keskiviikkoisin 13.3., 20.3., 27.3. ja 3.4. aina klo 16.30-20.00

Paikka: Helsinki tai Espoo, paikka tarkentuu myöhemmin.


Miten haet mukaan Toivo-valmennukseen?

Pohdi

Oletko kokenut oman tai läheisesi vakavan sairastumisen tai vammautumisen? Oletko käynyt sopeutumisvalmennuskurssin tai saanut vertaistukea? Haluatko auttaa muita saman kokeneita? Tee ”Minustako vertaistukija” -testi Vertaistalossa ja pohdi valmiuksiasi toimia vertaistukijana.

Keskustele

Ota yhteyttä omaan yhdistykseesi ja kerro, että haluaisit toimia vertaistukijana. Kysy, millaista vertaistukitoimintaa yhdistyksessäsi on ja miten sitä koordinoidaan. Mikäli et vielä tiedä omaa yhdistystäsi, etsi yhdistys Vertaistalon Etsi vertaistukea -hakukoneesta. HUOM! Mikäli olet kiinnostunut toimimaan Sylvan vertaistukihenkilönä, ota yhteys vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriimme Elisabet Hallikaiseen, elisabet.hallikainen@sylva.fi, 050 300 7367, ja hän antaa sinulle lisätietoja.

Täytä hakemus

Jos yhdistyksesi ohjaa sinut vertaistukijavalmennukseen, hae Toivo-valmennukseen verkkolomakkeella. Mikäli et halua toimia yhdistyksessäsi tai sinulla ei ole omaa yhdistystä voit silti hakea mukaan valmennukseen.

Valmennukseen otetaan 20 henkilöä. Lisäksi valitaan 5 henkilöä testaamaan virtuaalista valmennusta (toteutuu syksyllä 2019).

Tee hakemus viimeistään 4.2. klo 9.00 mennessä osoitteessa: https://my.surveypal.com/TOIVO-valmennus-kevat-2019. Saat tiedon valmennukseen pääsemisestä 25.2. mennessä (varaa päivät kalenteristasi jo hakuvaiheessa).

Lisätiedot: Anu Toija, asiantuntija, OLKA / EJY ry anu.toija@ejy.fi, p. 050 381 5511.