Suoraan sisältöön

HIFK:n Sylva peli tänään 21.2. Helsingin jäähallissa - tule mukaan!

HIFK:n ja Sylvan yhteinen hyväntekeväisyyspeli on tänä vuonna tiistaina 21.2. HIFK-Sport, Helsingin Jäähallissa. Ottelussa avauskiekon pudottajana toimii syöpää sairastanut Laina Liukko-Sipi ja ottelun aikana kerätään varoja Sylvan työhön.

Sylva ry on syöpää sairastavien lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä yhdistys. Sylvan pitkäaikainen tukija HIFK nostaa esiin syöpään sairastuneiden lasten asiaa vuosittain helmikuussa järjestettävissä otteluissa.

Tapiiri on Sylvan rakastettu maskotti, jonka on luonut taitelija Julia Vuori. HIFK ja Sylva julkistavat nyt yhteistyössä ihanan Tapiiri-pehmolelun, joka on pukeutunut HIFK-paitaan. Ostamalla Tapiirin, saat pehmoisen söpön ystävän, tuet Sylvan tärkeää työtä ja samalla kannatat HIFK:ta peleissä.

Voit ostaa Tapiirin Jäähallilla HIFK-shopista, myyntipisteistä tai Sylvan verkkokaupasta sylva.fi

Sylvan Tapiiri ja HIFK kiittävät yhdessä tukijoitaan ja kannattajiaan ja toivovat että tulet mukaan nauttimaan siitä ainutlaatuisesta fiiliksestä, joka syntyy, kun jääkiekko ja vakava, tärkeä asia yhdistyvät.

Lue lisää muista Liiga-peleistä. 

Kun lapsi tai nuori sairastuu syöpään, koko perheen elämä pysähtyy. Syövästä parantuminen on matka, joka ei pääty hoitojen loppumiseen. Syöpää sairastavien lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä yhdistys Sylva on HIFK:n ja Liigan hyväntekeväisyyskumppani.

Anna sinäkin tukesi syöpään sairastuneille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen – Sylvan MobilePay numeroon 87215

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Marika Aro
toiminnanjohtaja
050 325 2570
marika.aro@sylva.fi

Raakel Koittola
Myynti- ja markkinointipäällikkö
044 358 4522
Oy HIFK-Hockey Ab
raakel.koittola@hifk.fi

#nuorielamatauolla