Suoraan sisältöön

Joogapäivällä tuetaan syöpään sairastuneita lapsia ja nuoria

TIEDOTE
4.1.2018

Onlinejooga- ja treenipalvelu Yogobe järjestää yhteistyössä Sylva ry:n kanssa joogapäivän helmikuisen kansainvälisen lasten syövän päivän yhteyteen. Kaikki tapahtuman tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Sylvan toimintaan syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten hyväksi.

Pidä huolta itsestäsi ja tee samalla hyvää muille! Yogobe järjestää kansainvälisenä lasten syövän päivänä hyväntekeväisyystempauksen, johon myös sinä voit osallistua. Pidä oma joogatunti, haasta joogastudioista suosikkisi mukaan tempaukseen tai löydä lähin hyväntekeväisyystuntisi ja lähde joogaamaan! Kaikki tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Sylva ry:n toimintaan – syöpää sairastavien lasten ja nuorten hyväksi.

Taustaa

Suomessa syöpään sairastuu joka vuosi noin 150 lasta, joista tehokkaiden hoitojen ansiosta 75-80% paranee. Hoidon onnistumisessa tärkeää on varsinaisten syöpähoitojen lisäksi jokapäiväinen hyvä perushoito ja sujuva arki. Sylva ry tukee ja auttaa syöpään sairastuneita lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään selviytymään haastavan elämäntilanteen keskellä.

Jooga on loistava tapa tuoda arkeen tasapainoa ja parasta on, että nyt sinäkin voit tehdä hyvää joogaamalla! Yogobe yhteistyössä Sylvan kanssa haastaa kaikki Suomen joogastudiot, liikuntakeskukset, kunnat, järjestöt sekä muut joogatunteja järjestävät tahot pitämään yhden tai useamman hyväntekeväisyysjoogatunnin kansainvälisenä lasten syövän päivänä 15.2.2018.

Miten voin osallistua?

Joogapäivään osallistuminen on helppoa ja mukavaa puuhaa. Tärkeää on, että jokaisella on mahdollisuus tehdä osuutensa omien resurssiensa mukaisesti. Voit olla mukana kolmella tavalla:

1. Oman hyväntekeväisyysjoogatunnin järjestäminen
Onko sinulla on mahdollisuus pitää joogatunti/-tunteja lasten syövän päivänä 15.2.? Ideana on, että osallistujat tulevat tunnillesi Maksa mitä pystyt -periaatteella ja tekevät siis haluamansa lahjoituksen joogatunnin vastineeksi. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä!

2. Haasta joogastudiosi/joogaopettajasi/liikuntakeskuksesi mukaan!
Käytkö säännöllisesti tietyn joogaopettajan tunneilla tai löytyykö vakioliikuntapaikastasi tyyppejä, jotka voisivat innostua tempauksesta? Haasta heidät mukaan järjestämään oma joogatuntinsa 15.2. ja osallistu itse tunnille mukaan! Voit pyytää haastettaviasi lukemaan lisää ja ilmoittautumaan mukaan tästä.

3. Löydä lähin hyväntekeväisyystuntisi ja tee hyvää joogaamalla
Joogatuntien järjestäjät voivat ilmoittautua mukaan 23.1.2018 asti, jonka jälkeen julkaisemme tänne listan kaikista hyväntekeväisyystempauksen tunneista. Listasta löydät paikkakunnittain tunnit, joille voit osallistua ja tehdä samalla haluamasi suuruisen lahjoituksen joogatunnin vastineeksi.

Mikä on Yogobe?

Yogobe tarjoaa yhdessä Pohjoismaiden johtavien ja inspiroivimpien opettajien kanssa onlinevideoita liittyen joogaan, treenaamiseen ja hyvinvointiin. Sivuilta löytyvä sisältö auttaa sinua tekemään liikunnasta säännöllistä, pysymään kiinni rutiineissa ja löytämään itselle sopivan tavan liikkua. Voit tehdä soittolistoja, valita harjoituksesi, tallentaa videoita offlinetilaan ja paljon muuta.

Lisätietoja Yogoben toiminnasta:

Yogoben verkkosivut

Yogobe Facebookissa