Suoraan sisältöön

Kaikki mukaan pelaamaan Sylvan hyväksi golfia!

HUOM!! Sylvan hyväksi pelattava Kanssakulkija-golf siirtyy vallitsevan koronatilanteen vuoksi keväälle 2022.

Kullo Golf Oy:n pitkäaikainen osakas ja järjestelyissä mukana oleva Pentti Virta toteaa, kuinka paljon hän myös itse saa siitä, kun voi olla mukana järjestämässä Sylva ry:n Kanssakulkija-golf -tapahtumaa ja tavallaan olla mukana kulkemassa vaikeassa elämäntilanteessa olevien ihmisten kanssa tarjoamalla heille apuaan sekä konkreettisia arjen hengähdyshetkiä.

– Kun ihmiset tekevät yhdessä hyviä asioita tärkeän asian puolesta ja tekevät sen iloiten- hymyillen – se on hienointa ihmisyyttä ja välittämistä, hän sanoo.

Kilpailu on 2-hengen tasoituksellinen scramble. Osallistumismaksu on 65 euroa henkilöltä. Osallistumismaksu sisältää maukkaan lounaan. Maksusta 80% kohdistetaan syöpää sairastavien lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja läheistensä hyväksi tehtävään tukityöhön.

– Sylvan tekemä työ on aina ollut lähellä sydäntäni, mutta erityisen läheiseksi se tuli, kun minulle rakas kummipoikani menehtyi syöpään. Silloin ymmärsin, millainen sairaus syöpä voi olla ja miten vaikeassa elämäntilanteessa perheet ja läheiset joutuvat selviytymään. Sylvan tarjoama tuki on todella tärkeää ja tarpeellista arjen jaksamisessa, sanoo Virta.

– Olennaista on, että elämän vaikeissa hetkissä ihmiset tarjoavat läheisyyttään, välittävät ja kuuntelevat sekä kertovat mahdollisista omista kokemuksistaan sairauden voittamisessa.

Virran mielestä sana Kanssakulkija kertoo kaiken.

– Olen itse saanut elää hyvän elämän. Ympärilläni on ollut välittäviä läheisiä ja ystäviä. Heiltä olen saanut voimaa arjen jaksamiseen omissa vastoinkäymisissäni, joita jokainen meistä joskus tiellään kohtaan. Tässä tärkein asia, joka motivoi minua myös tämän hienon asian eli Sylvan Kanssakulkija-Golf -tapahtuman järjestämisessä.

– Lämmin kiitos myös yhdelle Suomen hienoimmista golfklubeista eli Kullo Golf Oy:lle, joka lämmöllä ottaa vastaan myös teidät: Kanssakulkija-golfarit. Nähdään kentällä!

Kisainfo 9.00
Yhteislähtö 9.30
Pelimuotona tasoituksellinen 2-hengen Scramble
Kilpailumaksu 65 €/hlö, joista 80 % kohdistetaan syöpää sairastavien lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja läheistensä hyväksi tehtävään tukityöhön. Kilpailumaksu sisältää maukkaan lounaan, mutta ennen kaikkea niitä asioita, joita osallistumisellanne voidaan tehdä lasten ja nuorten hyväksi matkalla kohti toipumista raskaista sairauden aiheuttamista kokemuksista.

Ilmoittautuminen viimeistään 18.8.2021,
caddiemaster@kullogolf.fi tai Nexgolfin kautta.

Hyvät palkinnot. Erikoiskilpailuja. Arvontoja.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman tiedote!

Sylva Ry

Sylva tukee syöpään sairastuneita lapsia, nuoria ja nuoria aikuisia sekä heidän läheisiään.