Suoraan sisältöön

Koronavirusohjeistus Sylva ry:n toimintaan osallistuville

Hyvä Sylva ry:n toimintaan osallistuva!

Haluamme osaltamme ennaltaehkäistä koronaviruksen leviämistä. Siksi pyydämme sinua noudattamaan alla antamiamme ohjeita osallistumisesta yhdistyksen järjestämiin kursseihin, tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Tiedotamme, mikäli alla olevat, organisaatiotamme koskevat ohjeet oleellisesti muuttuvat.

Ohjeet yhdistyksen toimintaan osallistuville koronaviruksen varotoimenpiteistä

  • Jos vierailet Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) nimeämillä epidemia-alueilla (tällä hetkellä Manner-Kiina, Iran, Etelä-Korea, Italia, Tirolin alueen hiihtokeskukset Itävallassa, sekä Saksassa Nordrhein-Westfalenin osavaltio) tai olet ollut kontaktissa sairastuneiden tai altistuneiden kanssa, pidättäydy osallistumasta yhdistyksen toimintaan liittyviin tapaamisiin 14 vuorokauden ajan kotiutumisestasi tai altistuksesta. Huomioithan, että lyhytaikainenkin oleskelu riskialueiden lentokentillä rinnastetaan matkustamiseen alueella. Riskialueet saattavat muuttua, noudatamme THL:n määritelmää.
  • Jos sinulla on flunssaoireita, pidättäydy osallistumasta yhdistyksen toimintaan – huolimatta siitä, oletko oleillut riskialueilla tai oletko tietoinen mahdollisesta altistuksesta koronavirukselle.
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Suosittelemme sinua pesemään kätesi aina kursseille, tapahtumiin ja toimitiloihimme saapuessasi.

Muuta huomioitavaa

Marika Aro
toiminnanjohtaja
Sylva ry