Suoraan sisältöön

Lauantaina juostaan! Fuck Cancer Run nuorten aikuisten syöpää sairastavien hyväksi 22.4.

Fuck Cancer Run on liikunnallinen hyvän mielen hyväntekeväisyystapahtuma Tampereella ja missä itse haluatkaan osallistua. Lähde mukaan!

Suomessa sairastuu syöpään vuosittain 700-800 nuorta aikuista. Nuori aikuisuus on elämänvaihe, jolloin itsenäistytään, opiskellaan ammattiin, lähdetään työelämään ja usein myös perustetaan perhe. Sairauden aikana ja sen jälkeen tarvitaan paljon tukea, joka vastaa näihin erityispiirteisiin ja auttaa myös sairastuneen läheisiä.

Fuck Cancer Run on hauska ja hyödyllinen tapa tukea syöpää sairastavia nuoria aikuisia. Idea on, että kaikki halukkaat ympäri Suomen kokoontuvat sovittuna päivänä juoksemaan hyvän asian puolesta. Fuck Cancer Run -tapahtumia on järjestetty vuodesta 2017. Nyt Fuck Cancer Run -tapahtuma järjestetään sekä Tampereella että ”etänä” niin että voit juosta missä haluat. Hyvän mielen tapahtuma järjestetään ja juostaan lauantaina 22.4.2023.

Lähde liikkeelle yksin tai oman jengin kanssa, olipa se naapuri tai kaveri, työpaikan kamut tai harrastusporukka. Pakko ei ole edes juosta! Osallistuja voi kävellä tai olla muuten vaan hengessä mukana.

Tapahtuma järjestävät Sylva ry ja Pirkanmaan Syöpäyhdistys yhteistyönä. Tapahtuman tuotoilla tuetaan Sylva ry:n ja Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen työtä syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten hyväksi.

-Vuosien aikana olemme saaneet paljon positiivista palautetta. Juoksutapahtuma koetaan yhteisöllisenä matalan kynnyksen tapahtumana, jossa voi tehdä hyvää sekä itselle että toiselle, sanoo Sylvan toiminnanjohtaja Marika Aro.

-Tapahtuma syntyy syöpäyhdistysten työntekijöiden ja vapaaehtoisten yhteistyöllä. Hyvää voi tehdä myös lahjoittamalla aikaansa ja työpanosta, Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen toiminnanjohtaja Anne Lindfors jatkaa.

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuma-alueena toimii Ratinanniemen festivaalipuisto (Laukonpolku, Tampere).

Tapahtuma-alue aukeaa kello 12. Liikkeelle reiteille startataan kello 13. 5 ja 10 km reitit kulkevat Hatanpään arboretumin kauniissa maisemissa, 1 km reitti kiertää Ratinanniemen. Kaikki reitit on merkitty selvästi Fuck Cancer Run -kylteillä. Reitit eivät ole tarkistusmitattuja, eikä tapahtumassa ole ajanottoa.

Jokainen ilmoittautunut saa halutessaan Fuck Cancer -tuubihuivin. Perinteisesti juoksua varten on myös pukeuduttu hauskasti, joten palkitsemme parhaan asun! Juoksijat ovat perinteisesti lähettäneet kuvia ja videoita Fuck Cancer Suomen somekanaviin. Lähetä sinäkin!

Tampereen verkkoilmoittautuminen on päätynyt, mutta voit ilmoittautua paikan päällä lauantaina. 

Ilmoittaudu mukaan juoksemaan missä tahansa, muualla kuin Tampereen tapahtumassa


Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:

Sami Ruokangas
viestintä- ja varainhankintapäällikkö
Sylva ry
050 361 7977
sami.ruokangas@sylva.fi

Piiu Latvala
viestinnän asiantuntija
Pirkanmaan Syöpäyhdistys
040 1739 444
piiu.latvala@pirsy.fi