Suoraan sisältöön

Lehtimäki Group ja Sylva yhteistyöhön

TIEDOTE 4.12.                                                                        

Lehtimäki Group ja Sylva ry ovat aloittaneet yhteistyön. Lehtimäki Group on osa Vekka Group linja-autoyrityskonsernia ja käsittää Lehtimäki Tilausajot ja Lehtimäki Liikenteen. Yhteistyö käynnistetään Lehtimäki Groupin joululahjoituksella ja jatkuu alkuvuodesta 2024 Liiga-pelien yhteydessä.

Lehtimäki Group lahjoittaa vuoden 2023 joululahjarahat Sylvalle, koska Lehtimäki Group haluaa olla mukana tukemassa Sylvan tärkeää työtä syöpää sairastavien lasten ja heidän perheidensä tukemisessa.

”Tämänkaltaiset vuosittaiset lahjoitukset ovat Sylvalle todella tärkeitä ja olemme kiitollisia siitä, että Lehtimäki Group on valinnut kohteekseen Sylvan. Noin 90% Sylvan toiminnasta rahoitetaan lahjoitusvaroin,” kertoo Sylvan toiminnanjohtaja Marika Aro.

”Syöpään sairastuneiden lasten ja perheiden yhdistys Sylva pystyy tällaisten lahjoitusten avulla toteuttamaan vertaistukea ja tutkimusta ja siten tuemme satoja perheitä vuosittain. On siis hienoa, että Lehtimäen kaltaiset vastuulliset yritykset ovat päättäneet tukea meitä lahjoituksilla ja yhteistyöllä” Aro jatkaa.

15.2. on kansainvälinen lasten syöpien päivä. Tähän liittyen Sylva ja Liiga-joukkueet pelaavat vuosittain helmikuussa pelejä, joissa kerätään varoja Sylvalle, sekä alueellisille vanhempain kerhoille ja -yhdistyksille. Lehtimäki Group on vuonna 2024 mukana helmikuun tapahtumissa.

Vekka Groupin toimitusjohtaja Ville Alanen on itse useana vuonna pyöräillyt Pariisiin Team Rynkeby -joukkueessa, keräten rahaa Sylvalle. ”Vastuullisuus on kantava teema Lehtimäki Groupin toiminnassa, ja siksi päätimme tänä vuonna lahjoittaa joululahjarahat Sylvalle. Haluamme olla mukana tukemassa näitä lapsia ja heidän perheitään heidän elämänsä vaikeana ajanjaksona. Haluamme haastaa yhteistyökumppanimme ja miksei muutkin yritykset toimimaan samoin!”

”Odotamme innolla kaikkia eri yhteistyön muotoja, joita ensi vuonna Lehtimäki Groupin kanssa toteutamme,” vastaa Marika Aro.

Sylva on syöpäsairaiden lasten vanhempien perustama yhdistys, joka tarjoaa vertaistukea ja terapeuttista tukea valtakunnallisesti, sekä Sylva-säätiön kautta tutkii psykososiaalisen tuen vaikuttavuutta ja syöpäsairauden vaikutuksia sairastuneeseen ja tämän läheisiin. Sylva työskentelee sen eteen, että kaikki sairastuneet saisivat tarvitsemansa tuen ja voisivat elää terveen aikuisuuden.

Lehtimäki Group on suomalainen linja-autoyrityskonserni, johon kuuluvat Lehtimäen Liikenne Oy:n alla tilausajoja ajava Lehtimäki Tilausajot, sekä paikallisliikennettä ajava Lehtimäki Liikenne. Lehtimäki Group on osa Vekka Groupia. www.lehtimakitilausajot.fi

Lisätietoja yhteistyöstä antavat Toimitusjohtaja Ville Alanen ja Sylvan toiminnanjohtaja Marika Aro.