Suoraan sisältöön

Ryhdy Kanssakulkijaksi

Ihan tavallisena maanantaina 1.2.21 on mahdollisuus tehdä jotain poikkeavaa – ryhtyä kanssakulkijaksi ja osallistua valtakunnan suurimpaan soittoketjuun syöpään sairastuneiden lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyväksi.

Sylva järjestää maanantaina 1.2.2021 varainhankintatapahtuman, jossa pyydämme tukea ja kanssakulkijuutta työllemme.

Sairastuneiden ja heidän läheistensä arki ei ole entisenlaista, kun lapsen syöpähoidot alkavat. Se on vaarassa katketa. Muutokset ovat suuria ja vaikuttavat sekä käytännön että mielen tasolla. Niihin ei ole voinut valmistautua, mutta sopeutuminen alkaa heti. Siihen tarvitaan paljon tukea ja tietoa. Siihen tarvitaan Sylvaa. Olemme läsnä, kuuntelemme ja etsimme yhdessä ratkaisuja muuttuneeseen arkeen. Oikea-aikainen tuki on oleellisen tärkeää sairastuneen ja läheisten selviytymisen ja myöhemmän hyvinvoinnin kannalta.

Sylva tarvitsee kanssakulkijoita. Ihmisiä, jotka tukevat ja osoittavat sanoin ja teoin, että kukaan ei saa jäädä syövän kanssa yksin.

Mihin tarvitsemme lahjoituksia?

  • Sylvan rahoituksesta valtaosan, noin 90%, muodostavat omarahoitus eli yritysyhteistyö-, lahjoitus- ja testamenttituotot, jäsenmaksut ja tuotemyynti
  • Avustuksia Sylva saa Opetus- ja kulttuuriministeriöltä, Syöpäsäätiöltä sekä Päivikki ja Sakari Sohlbergin säätiöltä

Sylvan vuosibudjetti on noin 1,5 miljoonaa euroa. Kerätäänkö se yhdessä?

Mitä tapahtuu Ihan Tavallisena Maanantaina?

Kutsumme sinut mukaan vapaaehtoiseksi soittamaan lahjoituspuheluita ja pyytämään lahjoituksia Sylvalle. Tarjoamme myös yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden tehdä hyväntekeväisyyttä ja näkyä hyväntekijöinä.

Sinä soitat äidille, minä soitan kaverille, kollega soittaa asiakkaalle. Siitä se lähtee, valtakunnan suurin soittoketju, jolla varmistetaan, että arki jatkuu syövän kanssa ja siitä huolimatta.