Suoraan sisältöön

Suad ja Shiraz Lane musiikkivieraina Fuck Cancer Run verkkolähetyksessä

Lauantaina 23.4. kello 13-15.30 striimattavassa Fuck Cancer Run verkkolähetyksessä musiikkivieraina ovat Suad ja Shiraz Lane.

SUADin sävellyksiin ja soundimaailmaan liittyy tunnusomaisesti omakohtaisuus ja erilaiset tummat sävyt. Suadin debyyttialbumi on artistin mukaan matka syviin vesiin, jossa omat henkilökohtaiset tunteet ja asiat sekoittuvat luovaan prosessiin, jopa tahattomasti. ”Saatan joskus jälkeenpäin herätä ymmärtämään paremmin mistä lyriikat kertovat kappaleen ollessa jo valmis. Biisien teko on mulle usein intuitiivinen ja intiimi prosessi. Joskus tuntuu sille, että sanoitukset ovat jo itsessään avautumisia, joiden selittäminen muille voi tuntua hankalalta”.

Lue lisää Suadista

Kansainvälisessä rockmediassa ylistetyn suomalaisbändi Shiraz Lanen kolmas albumi ilmestyy elokuussa. Toukokuussa käynnistyy bändin mittava Euroopan-kiertue ja Suomessa se nähdään seuraavan kerran vasta syksyllä. Kesän kiertue vie bändin suurille Eurooppalaisille festarilavoille. Tulevan albumin ensimmäinen single ”Scream” ilmestyi maaliskuun 11. päivä.

Lue lisää Shiraz Lanesta 

Hyvän mielen hyväntekeväisyystapahtuma Fuck Cancer Run  järjestetään syöpää sairastavien nuorten aikuisten hyväksi sekä virtuaalisena että Tampereella.

Sylva lähettää Helsingistä suoran striimauksen lauantaina 23.4. kello 13-15.30. Urheilujuhlan fyysistä huumaa pääsee kokemaan Tampereen tapahtumassa.

Koska tapahtuma järjestetään myös verkossa, se on aidosti valtakunnallinen ja globaali. Voit halutessasi osallistua sekä virtuaalitapahtumaan että Tampereen tapahtumaan. Ilmoittautuneille jaetaan Fuck Cancer -tuubihuivit.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen ja Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen kanssa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan