Suoraan sisältöön

Sylva hakee joukkoonsa viestinnän suunnittelijaa

Oletko someosaaja ja sisällön tuottaja? Haluatko olla mukana tekemässä vuoden 2021 merkittävintä viestintää? Etsimme hyvää tyyppiä tiimiimme!

Sylva ry on syöpään sairastuneiden lasten, nuorten ja nuorten aikuisten sekä heidän läheistensä valtakunnallinen yhdistys. Sylvan moniammatillisessa tiimissä työskentelee kymmenen innostunutta ja osaavaa tyyppiä – haluaisitko sinä olla osa työyhteisöämme?

Joka vuosi noin 150 alle 16-vuotiasta lasta ja noin 800 16–35-vuotiasta nuorta ja nuorta aikuista sairastuu syöpään Suomessa. Sylva tarjoaa tietoa ja tukea, kun syöpä koskettaa. Lapsen, nuoren ja nuoren aikuisen sairastuessa tarvitaan oikea-aikaista tukea, että hyvä elämä ja arki voi jatkua vakavasta sairaudesta huolimatta.  Sylva tarjoaa ammatillista tukea sekä vapaaehtoisten mahdollistamaa vertaistukea sairastuneille ja läheisille. Sylva viestii monipuolisesti verkkosivuilla, useissa sosiaalisen median kanavissa ja valtakunnallisissa kampanjoissa sekä jäsenlehdessä.

Nyt haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3 -15.7.21 (tai sopimuksen mukaan myös aiemmin) somesta ja sisällöistä sekä kampanjatyöstä kiinnostunutta viestinnän ammattilaista tai harjoittelijaa. Työsuhde on määräaikainen, 80%-100% työajalla sovitusti.

Toimit pääasiassa viestinnän tiimissä tiiviissä yhteistyössä Sylvan asiantuntijoiden kanssa. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa sisältöjen tuottaminen ja päivittäminen somekanaviimme (Facebook, Instagram, Twitter) ja verkkosivuillemme (www.sylva.fi), kevään 2021 verkkotapahtumissa avustaminen (esim. Fuck Cancer Run) sekä mediaseurannan tekeminen.

Toivomme sinulta viestinnän työkokemusta ja/tai media-alan korkeakouluopintoja, sujuvaa kynää ja suomen kielen osaamista, perus sometaitojen ja -etiketin hallintaa, Microsoft Office 365 -toimintaympäristön tuntemusta, innostusta järjestötyöhön sekä oma-aloitteisuutta.

Pluspisteitä WordPress-pohjaisten verkkosivujen päivittämisestä, valokuvaus-, videotuotanto-, kuvankäsittely- ja taittotaidoista sekä kokemuksesta lasten, nuorten ja nuorten aikuisten parissa työskentelystä. Arvostamme innostunutta asennetta viestintää kohtaan sekä kykyäsi opettaa meille jotain uutta – haluamme, että sinä pääset hyödyntämään taitojasi!

Tarjoamme sinulle mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä näköalan järjestötyöhön. Teemme kevään 2021 pääsääntöisesti etätyötä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi RecRightin kautta tiistaihin 9.2.2021 klo 16:00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marika Aro maanantaina 1.2. klo 16–17 numerossa 050 325 2570 ja viestintäpäällikkö Sami Ruokangas tiistaina 2.2 klo 14-15 numerossa 050 361 7977.  Emme valitettavasti ehdi vastata sähköpostitiedusteluihin.

Kiitos RecRight haun mahdollistamisesta ja tuesta tärkeän asian puolesta!