Suoraan sisältöön

Sylva järjestää Poikkeusajan dialogeja 14.11.

Tervetuloa keskustelemaan lapsen, nuoren tai nuoren aikuisen syöpään sairastumisesta ja elämästä poikkeusaikana.

Sylvan Järjestöpäivät toteutetaan verkossa 13.-14.11. Osana Järjestöpäiviä järjestetään lauantaina 14.11. kello 10-15 neljä Poikkeusajan dialogia. Dialogit toteutetaan etäyhteydellä Teams-sovelluksen kautta.

Monet syöpää sairastavat ja heidän läheisensä ovat eläneet poikkeustilassa ja eristyksissä jo ennen koronaa. Mitä haluaisit kertoa tai kysyä lapsen, nuoren tai nuoren aikuisen syöpään sairastumisesta? Millaista on elämä sairauden, epävarmuuden ja pelon kanssa erityisesti korona-aikana? Millaisia kokemuksia sinulla on lapsen, nuoren tai nuoren aikuisen syöpään sairastumisesta?

Kutsumme sinut mukaan poikkeusajan dialogiin

Sylva ry tarjoaa mahdollisuuden keskusteluun, jonka tavoitteena on oppia toistemme kokemuksista ja parantaa syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukea. Tarvitsemme juuri Sinun kokemuksiasi. Kutsumme mukaan syöpään sairastuneiden lasten vanhempia, syöpään sairastuneita nuoria ja nuoria aikuisia, heidän läheisiään ja tukijoitaan, vertaistukihenkilöitä sekä terveydenhoidon ammattilaisia ja päättäjiä sekä tiedotusvälineiden edustajia.

Haluamme Sylvassa oppia dialogin kautta ja jakaa oppimaamme

Sylvassa haluamme, että kohderyhmän ja jäsenten ääni kuuluu toiminnassa. Teemme dialogeista raportit jäsenillemme ja yhteiskunnallisille päättäjille. Dialogit ovat luottamuksellisia ja suljettuja ryhmäkeskusteluja. Sylva tallentaa keskustelut raportin laatimista varten. Jos osallistujia siteerataan raporteissa nimellä, Sylva kysyy siihen luvan.

Keskustelu on osa Poikkeusajan dialogeja, keskusteluja elämästä koronan aikana ja tulevaisuudessa. Keskusteluista tehdään yhteenveto, jonka valtiovarainministeriö toimittaa valtion ja kuntien hallinnoille. Yhteenveto julkaistaan myös kaikkien hyödynnettäväksi osoitteeseen eratauko.fi. Kokonaisuutta koordinoi DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö, oikeusministeriö, Sitra ja valtiovarainministeriö.

Jokaiseen dialogiryhmään mahtuu kahdeksan osallistujaa. Dialogeja tullaan järjestämään myös jatkossa, eli jollet pääse mukaan nyt, voit osallistua tulevaisuudessa.

Lisäinfo:
Antti Karjalainen
050 374 3277
antti.karjalainen@sylva.fi

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.10.