Suoraan sisältöön

Sylvan stipendien hakuaika käynnissä

Sylva myöntää vuosittain, lukuvuoden päätteeksi, stipendejä syöpää sairastaville lapsille ja nuorille ja heidän perheilleen sekä kavereille. Stipendit on tarkoitettu kannustukseksi ja kiitokseksi niille, joita sairaus on koskettanut.

Vuonna 2022 stipendien hakuaika on 23.3.–9.5.2022. Tieto myönnetyistä stipendeistä lähetetään viimeistään 18.5. sähköpostitse anojalle, vanhemmalle sekä koulun opettajalle ja rehtorille.

Sisarusstipendiä voi hakea vuonna 2020, 2021 tai 2022 syöpädiagnoosin saaneen lapsen tai nuoren alle 18-vuotiaalle sisarukselle / sisaruksille ja hänen vanhemmilleen. Sisarusstipendin tarkoituksena on kannustaa vanhempaa viettämään aikaa terveen sisaruksen kanssa.

Anna Rukon tsemppistipendiä voi hakea syöpää sairastavalle, peruskoulua käyvälle lapselle tai nuorelle. Stipendi on kiitos, kannustus ja huomionosoitus lapselle tai nuorelle, joka on sinnikkäästi tehnyt parhaansa koulussa sairaudestaan huolimatta.

Joacimin tsemppikaveristipendi on tarkoitettu kiitokseksi alle 19-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka ovat seisoneet sairastaneen / sairastuneen kaverinsa rinnalla vuosina 2019–2021.

Lue lisää ja hae stipendiä