Suoraan sisältöön

Sylvan viikko verkossa 11.5. - 17.5.

Maanantai 11.5.

Löydä oma tarinasi -vertaistukiryhmä, suljettu ryhmä verkossa. Kello 17-19. Ryhmä täynnä.
Vertaistukiryhmä on tarkoitettu n. 20–35-vuotiaille syövän sairastaneille / syöpää sairastaville.
Lue lisää

Vanhempain VOIMA-ryhmächat. Kello 17. Voima-Ryhmächat syöpään sairastuneiden lasten vanhemmille, oman jaksamisen tueksi. Ryhmächat on ryhmämuotoinen reaaliaikainen kirjoitettu keskustelu, jota käydään nimimerkin turvin.
Lue lisää

Tiistai 12.5.

Tukikeskustelu asiantuntijan kanssa ajanvarauksella. Kello 9 ja 19.45. Syöpään sairastuneen lapsen vanhemmalle, isovanhemmalle, tai itse sairastuneelle nuorelle aikuiselle. Kanssasi arjesta ja sinua mietityttävistä asioista keskustelee pitkän linjan ammattailainen perheterapeutti, uusperheneuvoja Anne Huolman.
Lue lisää

Fuck Cancer -kahvit Joensuussa verkossa. Kello 17. Fuck Cancer -kahvit syövän sairastaneille ja syöpää sairastaville nuorille aikuisille (noin 18-35 -vuotiaat). Kahveilla pääset tapaamaan muita saman kokeneita nuoria ja jakamaan kokemuksia.
Lue lisää

Nuoret sisaret, ”Me ollaan me” -ryhmä. Kello 18-20. Syöpää sairastaville ja kaikille 13-16-vuotiaille, joiden sisko tai veli on sairastunut syöpään.
Lue lisää

Keskiviikko 13.5.

Päivystyschat nuorille ja nuorille aikuisille. Kello 12. Voit keskustella ilman ajanvarausta nuorten ja nuorten aikuisten toiminnan asiantuntijan kanssa mieltä askarruttavista kysymyksistä.
Lue lisää

Tukikeskustelu asiantuntijan kanssa ajanvarauksella. Kello 19. Syöpään sairastuneen lapsen vanhemmalle, isovanhemmalle, tai itse sairastuneelle nuorelle aikuiselle. Kanssasi arjesta ja sinua mietityttävistä asioista keskustelee pitkän linjan ammattailainen perheterapeutti, uusperheneuvoja Anne Huolman.
Lue lisää

Torstai 14.5.

Tukikeskustelu asiantuntijan kanssa ajanvarauksella. Kello 9.30 ja 17. Syöpään sairastuneen lapsen vanhemmalle, isovanhemmalle, tai itse sairastuneelle nuorelle aikuiselle. Kanssasi arjesta ja sinua mietityttävistä asioista keskustelee pitkän linjan ammattailainen perheterapeutti, uusperheneuvoja Anne Huolman.
Lue lisää

VOIMA-teemaluento verkossa. Kello 17.00-18.30. Neljännellä kerralla aiheena on läheiset ja ystävät. Luennolla pohditaan vuorovaikutusta, omia rajoja ja mahdollisia tulevia pyyntöjä, joita läheisille voisi esittää. Luennon jälkeen on mahdollista keskustella teemasta yhdessä toisten osallistujien kanssa.
Lue lisää

Perjantai 15.5.

”Sisarus-vanhempi” -kurssi. AJANKOHTA SIIRTYY. Kurssi syöpään sairastuneiden lasten sisaruksille ja heidän vanhemmilleen. Kurssille osallistuu sisarusten lisäksi joko toinen tai molemmat vanhemmat.
Lue lisää

Päivystyschat nuorille ja nuorille aikuisille. Kello 9. Voit keskustella ilman ajanvarausta nuorten ja nuorten aikuisten toiminnan asiantuntijan kanssa mieltä askarruttavista kysymyksistä.
Lue lisää

Lauantai 16.5.

Tunnetaitoryhmä 7-9-vuotiaille lapsille verkossa. Suljettu ryhmä. Kello 14-15. Tunnetaitoryhmä on kohdennettu 7-9-vuotiaille lapsille, lapset voivat olla syöpää sairastavia/sairastaneita tai heidän sisaruksiaan.
Lue lisää