Suoraan sisältöön

Sylvan viikko verkossa 9.11.-15.11.

Maanantai 9.11.

Päivystyschat vanhemmille. Kello 10.00-12.00
Mietitkö lapsen syöpään liittyviä kysymyksiä, omaa vanhemmuuttasi ja miten olla tukena lapselle syöpähoitojen aikana? Lapsiperhetyön asiantuntija on sinua varten, pohditaan yhdessä. Tule keskustelemaan ilman ajanvarausta. Voit keskustella nimelläsi tai nimimerkillä.
Lue lisää

Tunteet verkkoon – etäryhmä sisaruksensa syöpään menettäneille. Kello 17.00-18.00
Verkkoryhmässä tehdään harjoitteita, askartelua ja tehtäviä, jotka liittyvät siihen, miten omaa oloa voi helpottaa, kun elämässä tulee vastaan erilaisia, hankaliakin tunteita.
Lue lisää

Vertaisryhmächat syöpään sairastuneen lapsen vanhemmille. Kello 17.00-18.30
Vertaisryhmächat syöpää sairastavan lapsen vanhemmille, jotka pohtivat arkea ja omaa jaksamista. Ryhmächatista saat vertaistuen avulla tietoa, tukea ja toivoa saman kokeneilta. Keskustelua ohjaavat Sylvan koulutetut vapaaehtoiset vertaisohjaajat.
Lue lisää ja tule mukaan

Tiistai 10.11.

”Me ollaan me!” Sisaruudesta voimaa – kuvataideterapiaryhmä. Kello 18.00-20.00
TEAMSissä kokoontuva kuvataideterapiaryhmä, kello 18-19 mukana on 8-12-vuotiaita ja kello 19-20 ryhmässä on 13-16-vuotiaita.
Lue lisää ja tule mukaan

Vanhempien VOIMA-verkkokahvit. Kello 17.30-18.30
Kahvit syöpään sairastuneiden lasten vanhemmille ja isovanhemmille. Kahveilla pääset keskustelemaan saman kokeneiden kanssa mukavassa ilmapiirissä. Paikalla ovat Sykerön Taina Ylenius, Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen Pia Ilves ja Annamari Rivero sekä Sylvan Riikka Ranta.
Lue lisää ja tule mukaan

Keskiviikko 11.11.

Fuck Cancer -kahvit Jyväskylässä. Kello 16.30-18.30
Fuck Cancer -kahvit 18-35-vuotiaille syövän sairastaneille ja syöpää sairastaville nuorille aikuisille. Kahveilla pääset tapaamaan muita saman kokeneita nuoria ja jakamaan kokemuksia.
Lue lisää ja tule mukaan

Kouluttaudu Sylvan vertaistukihenkilöksi – Tukihenkilökoulutus verkossa. Kello 17.00-19.00
Sylva kouluttaa uusia vertaistukihenkilöitä verkkokoulutuksena. Koulutukseen ovat tervetulleita vertaistukitoiminnasta kiinnostuneet syövän sairastaneet nuoret aikuiset sekä sairastaneiden lasten ja nuorten vanhemmat, kun hoitojen päättymisestä on kulunut vähintään 1-2 vuotta.
Lue lisää

Torstai 12.11.

Verkkoryhmä syöpää sairastavien lasten vanhemmille. Kello 17.00-19.00
Vanhempain ryhmä sinulle, jonka lapsi on sairastunut syöpään ja olet joko keskellä tunnemyllerrystä tai koet, että olet työntänyt ne syrjään. Ryhmä on ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä, jossa pohditaan kertojen teemoja yhdessä.
Lue lisää

Fuck Cancer -kahvit Kuopiossa. Kello 17.00-18.00
Fuck Cancer -kahvit 18-35-vuotiaille syövän sairastaneille ja syöpää sairastaville nuorille aikuisille. Kahveilla pääset tapaamaan muita saman kokeneita nuoria ja jakamaan kokemuksia.
Lue lisää ja tule mukaan

Perjantai 13.11.

Sylvan Järjestöpäivät verkossa. ”Löytääkö tuki tarvitsijansa?” Kello 13.00-17.00
Järjestöpäivien ensimmäistä päivää perjantaina 13.11. juontaa viime vuoden tuttu kasvo, valovoimainen Johanna Storck. Perjantain ohjelma on suora verkkolähetys. Ohjelmassa on mm. paneelikeskustelu, jossa ovat keskustelemassa kansanedustaja Paula Risikko, tutkijatohtori Ulla Särkikangas ja tutkimuspäällikkö Maria Vaalavuo. Professori ja aivotutkija Minna Huotilainen puhuu aiheesta ”Empatia, ihmissuhteet ja aivot digiajassa”. Lisäksi päivää rytmittävät Emilia Siskon ja Samae Koskisen musiikkiesitykset.
Lue lisää ja tule mukaan

Lauantai 14.11.

Sylvan Järjestöpäivät verkossa. ”Löytääkö tuki tarvitsijansa?” Kello 10.00-17.15
Lauantaina Poikkeusajan dialogit toteutetaan yhteistyössä Erätauko-säätiön ja Valtiovarainministeriön kanssa. Dialogikeskustelut käydään suljetuissa ryhmissä. Ryhmiin ilmoittaudutaan erikseen. Iltapäivän viestinnän workshopiin ovat tervetulleita alueellisten syöpäyhdistysten vanhempainkerhojen aktiivit.
Lue lisää ja tule mukaan