Suoraan sisältöön

Syyskuu on kultakuu – kanna nauhaa ja väriä

Syyskuu on kansainvälinen lasten syöpien teemakuukausi. Sen aikana kannetaan Kultanauhaa, joka on kansainvälinen lasten syöpien tunnus. Sylva ry muistuttaa syyskuussa, että syöpä koskettaa myös sisaruksia.

Syyskuussa Kultanauhalla lisätään tietoutta lasten syövistä ja hoidoista, sekä osoitetaan tukea sairastuneille. Kultanauhan avulla kerätään myös varoja valtakunnalliseen ja paikalliseen työhön syöpään sairastuneiden lasten hyväksi.

Kultanauha-kuukausi on kansainvälisesti näkyvästi esillä eri puolilla maailmaa, kansalaisten, yritysten ja yhteisöjen toimesta. Maailmankuulu Sydneyn oopperatalo Australiassa on ollut kullan väriseksi valaistuna ja nettikauppajätti Amazonin rahtikoneiden kyljissä on nähty Kultanauha-symbolit. 

Kun syöpä koskettaa, kaikki muuttuu – syöpäsairaan lapsen sisarukset jäävät usein näkymättömiksi

Lapsen sairastuminen syöpään on aina koko perheen kriisi. Sairastuneen lapsen sisarukset jäävät usein huomiotta eivätkä saa tarvitsemaansa tukea mullistuneessa arjessa. Syyskuussa 2019 Sylva ry:n kampanjan teemana on sisaruus. Tahdomme muistuttaa siitä, että syöpä koskettaa myös sisaruksia.

Voit osallistua kampanjaan ja antaa tukesi asialle käyttämällä ja jakamalla oheisia kuvia sosiaalisen median kanavissasi ja profiileissasi.

Facebookissa voit myös valita Kultanauha-kehyksen profiilikuvaasi. Löydät sen FB:n kehyksistä kirjoittamalla hakukenttään ”Kultanauha”.

Kultanauhoja voi ostaa verkosta.

Kultanauhoja voi tiedustella myös alueellisilta syöpäyhdistyksiltä ja vanhempainkerhoilta, joiden yhteystiedot löydät täältä: https://www.syopajarjestot.fi/jarjesto/jasenjarjestot/ ja http://www.sylva.fi/…/alueelliset-yhdistykset-ja-kerhot/

Pikaohje kehyksen valintaan:

Kun Facebookin profiilikuvaa päivittää (tai kännykässä koskee) tulee vaihtoehto ”Lisää kehys” (tai englanniksi Add Frame) sen valittuaan tulee kehyksiä ja ylhäällä näkymässä on ”Hae kehyksiä”. Kun sinne kirjoittaa ”Kultanauha” löytyy Kultanauha-kehys.

#kultanauha #kultanauha2019 #syyskuukultakuu #kultakuukausi

Lataa kansikuva 1

Lataa kansikuva 2

Lataa kansikuva 3