Suoraan sisältöön

Dialogi syövän ja syöpähoitojen myöhäisvaikutuksista hoitohenkilökunnalle

6.9.2022 klo 13:00 - 15:00

Tervetuloa keskustelemaan syövän ja syöpähoitojen myöhäisvaikutuksista  

 

Sylva ry järjestää tiistaina 6.9. kello 13–15 dialogin syövän ja syöpähoitojen myöhäisvaikutuksista. Dialogi toteutetaan etäyhteydellä Teams-sovelluksen kautta. Kutsumme tähän dialogiin mukaan terveydenhoidon ammattilaisia ja toivomme, osallistumista jokaisesta sairaanhoitopiiristä tai myöhäisseurantapoliklinikalta. Järjestämme erikseen dialogin myös syöpää lapsena, nuorena tai nuorena aikuisena sairastaneille. 

 

Kutsumme sinut mukaan dialogiin 

 

Myöhäisvaikutukset ovat osa monen syöpää sairastaneen elämää ja arkea. Millaisia kokemuksia sinulla on myöhäisvaikutuksien hoidosta? Millaista on hoitohenkilökunnan näkökulmasta sairastuneiden saama tieto ja tuki myöhäisvaikutuksista?  

Dialogi tarkoittaa kuuntelevaa ja tasavertaista keskustelua, jossa jokaisen kokemus on tärkeä. Dialogin tavoitteena on lisätä ymmärrystä myöhäisvaikutuksista, oppia toistemme kokemuksista ja tätä kautta parantaa syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukea. Tähän tarvitsemme juuri Sinua.   

 

Haluamme jakaa dialogissa oppimaamme 

 

Dialogissa keskustellaan luottamuksellisesti. Keskustelut tallennetaan, jotta voimme laatia niiden pohjalta jäsenillemme ja yhteiskunnallisille päättäjille suunnatun raportin aiheesta. Osallistujat eivät ole tunnistettavissa raportista ja kysymme aina erikseen luvan, jos haluamme siteerata osallistujaa nimellä.   

Dialogin ohjaa (KTT, dialogiohjaaja) Elina Henttonen.  

Tulemme järjestämään myöhäisvaikutuksista myös kyselyn syksyn 2022 aikana. Jos et nyt pääse mukaan, voit jakaa ajatuksiasi myös kyselyssä.   

 

Ilmoittautuminen 

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot niina.vilkman@sylva.fi. Ilmoittauduthan viimeistään 31.8.2022. 

Dialogiin mahtuu kahdeksan osallistujaa. 

Tapahtumapäivät:
6.9.2022 klo 13:00 - 15:00