Suoraan sisältöön

Dialogi syövän ja syöpähoitojen myöhäisvaikutuksista sairastuneille

25.8.2022 klo 17:00 - 19:00

Ilmoittautuminen

Tervetuloa keskustelemaan syövän ja syöpähoitojen myöhäisvaikutuksista

Sylva ry järjestää torstaina 25.8. kello 17–19 dialogin syövän ja syöpähoitojen myöhäisvaikutuksista. Dialogi toteutetaan etäyhteydellä Teams-sovelluksen kautta. Kutsumme tähän dialogiin mukaan syöpää lapsena, nuorena tai nuorena aikuisena sairastaneita. Myöhemmin järjestämme dialogin myös terveydenhoidon ammattilaisille.

Kutsumme sinut mukaan dialogiin

Myöhäisvaikutukset ovat osa monen syöpää sairastaneen elämää ja arkea. Millaisia kokemuksia sinulla on myöhäisvaikutuksien hoidosta? Millaista on sairastuneen näkökulmasta sairastuneiden saama tieto ja tuki myöhäisvaikutuksista?

Dialogi tarkoittaa kuuntelevaa ja tasavertaista keskustelua, jossa jokaisen kokemus on tärkeä. Dialogin tavoitteena on lisätä ymmärrystä myöhäisvaikutuksista, oppia toistemme kokemuksista ja tätä kautta parantaa syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukea. Tähän tarvitsemme juuri Sinua.

Haluamme jakaa dialogissa oppimaamme

Dialogissa keskustellaan luottamuksellisesti. Keskustelut tallennetaan, jotta voimme laatia niiden pohjalta jäsenillemme ja yhteiskunnallisille päättäjille suunnatun raportin aiheesta. Osallistujat eivät ole tunnistettavissa raportista ja kysymme aina erikseen luvan, jos haluamme siteerata osallistujaa nimellä.

Dialogin ohjaa (KTT, dialogiohjaaja) Elina Henttonen.

Tulemme järjestämään myöhäisvaikutuksista myös kyselytutkimuksen syksyn 2022 aikana. Jos et nyt pääse mukaan, voit jakaa ajatuksiasi myös kyselytutkimuksessa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ja lisätiedot 1.8. alkaen niina.vilkman@sylva.fi. Ilmoittauduthan viimeistään 15.8.2022.

Dialogiin mahtuu kahdeksan osallistujaa.

Tapahtumapäivät:
25.8.2022 klo 17:00 - 19:00