Suoraan sisältöön

Fuck Cancer Run 22.4.2023

22.4.2023 klo 13:00 - 16:00

Fuck Cancer Run on hauska ja hyödyllinen tapa tukea syöpää sairastavia nuoria aikuisia. Idea on, että kaikki halukkaat ympäri Suomen kokoontuvat sovittuna päivänä juoksemaan hyvän asian puolesta.

Fuck Cancer Run -tapahtumia on järjestetty vuodesta 2017. Nyt tapahtuma järjestetään Tampereella, mutta voit osallistua voi mistä tahansa. Juosta voi yksin, kaverin kanssa tai isommalla porukalla. Juoksijat ovat perinteisesti lähettäneet kuvia ja videoita Fuck Cancer Suomen somekanaviin. Lähetä sinäkin!

Pakko ei ole edes juosta! Osallistuja voi kävellä tai olla muuten vaan hengessä mukana.

Tapahtuman tuotoilla tuetaan Sylva ry:n ja Pirkanmaan syöpäyhdistyksen työtä syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten hyväksi.

Tapahtuman järjestetävät yhteistyössä Sylva ja Pirkanmaan Syöpäyhdistys.

Tampereen verkkoilmoittautuminen on päätynyt, mutta voit ilmoittautua paikan päällä lauantaina. 

Ilmoittaudu mukaan juoksemaan missä tahansa, muualla kuin Tampereen tapahtumassa

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuma-alueena toimii Ratinanniemen festivaalipuisto (Laukonpolku, Tampere).

Tapahtuma-alue aukeaa kello 12. Liikkeelle reiteille startataan kello 13. 5 ja 10 km reitit kulkevat Hatanpään arboretumin kauniissa maisemissa, 1 km reitti kiertää Ratinanniemen. Kaikki reitit on merkitty selvästi Fuck Cancer Run -kylteillä. Reitit eivät ole tarkistusmitattuja, eikä tapahtumassa ole ajanottoa.

Jokainen ilmoittautunut saa halutessaan Fuck Cancer -tuubihuivin. Perinteisesti juoksua varten on myös pukeuduttu hauskasti, joten palkitsemme parhaan asun! Juoksijat ovat perinteisesti lähettäneet kuvia ja videoita Fuck Cancer Suomen somekanaviin. Lähetä sinäkin!

Tapahtumapäivät:
22.4.2023 klo 13:00 - 16:00