Suoraan sisältöön

Fuck Cancer Run verkossa ja Tampereella

23.4.2022 klo 13:00 - 17:00

Fuck Cancer Run -tapahtuma järjestetään 23.4. syöpää sairastavien nuorten aikuisten hyväksi verkossa ja Tampereella .

Sylva lähettää Helsingistä suoran striimi- ja radio-ohjelman netissä. Urheilujuhlan fyysistä huumaa pääsee kokemaan Tampereen tapahtumassa.

Koska tapahtuma järjestetään myös verkossa, se on aidosti valtakunnallinen ja globaali. Voit halutessasi osallistua sekä virtuaalitapahtumaan että Tampereen tapahtumaan.

Ilmoittaudu virtuaalitapahtumaan tästä

Ilmoittaudu Tampereen juoksutapahtumaan tästä

Osallistuminen on helppoa:

  1. Täytä ilmoittautumislomake
  2. Samalla lomakkeella voi ilmoittaa useamman henkilön mukaan!
  3. Jaa haastetta eteenpäin esimerkiksi ystäville, sukulaisille ja yhteistyökumppaneille sähköpostitse tai somessa
  4. Perusta halutessasi OmaKeräys omalle tai tiimisi juoksulle täältä
  5. Fiilistele vielä hetki tulevaa tapahtumaa. Mitähän pukisit lenkille päälle? (Vinkki: Sylvan verkkokaupasta löytyy mielettömän upeita Fuck Cancer -vaatteita ja asusteita) Lähtisitkö matkaan yksin vai yhdessä jonkun kanssa? Kuuntele Fuck Cancer Run -soittolistaa spotifyssa.
  6. Viimein 23.4.2022 katso ja kuuntele suoraa netti- ja radiolähetystä sekä suuntaa Tampereen tapahtumaan tai omalle haluamallesi reitille nauttimaan luonnosta juosten, kävellen, pyöräillen, rullaten tai vaikka uiden.

Anna lenkin aikana pieni voimaannuttava ajatus syöpää sairastaville nuorille aikuisille. Halutessasi voit jakaa tunnelmia lenkkipolun varrelta someen #fuckcancerrun

Kiitos, kun olette mukana tukemassa Sylvan työtä syöpää sairastavien nuorten aikuisten hyväksi!

Lähetyksessä on vieraina julkisuudesta tuttuja henkilöitä, syövän sairastaneita urheilijoita ja Fuck Cancer Run -osallistujia sekä vapaaehtoisia.

Ohjelmassa on musiikkia ja yhteinen alkulämmittely sekä maaliin tulon fiilistelyä.

Tapahtuman Facebook-sivu

Mihin kerätään varoja Fuck Cancer Runilla?

Suomessa sairastuu syöpään vuosittain 700-800 nuorta aikuista. Nuori aikuisuus on elämänvaihe, jolloin itsenäistytään, opiskellaan ammattiin, lähdetään työelämään ja usein myös perustetaan perhe. Sairauden aikana ja sen jälkeen tarvitaan paljon tukea, joka vastaa näihin erityispiirteisiin ja auttaa myös sairastuneen läheisiä.

”Fuck Cancer” on kansainvälinen syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten voimalause, joka kuvastaa tahtoa elää hyvää elämää syövän kanssa ja siitä huolimatta.

Tapahtuman tuotoilla tuetaan työtä syöpää sairastavien nuorten aikuisten hyväksi. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen ja Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen kanssa. Fuck Cancer Run -tapahtuma on järjestetty vuodesta 2017 lähtien. Lahden ja Turun tapahtumat on peruttu tältä vuodelta.

 

Tapahtumapäivät:
23.4.2022 klo 13:00 - 17:00