Suoraan sisältöön

Lapsen syöpähoitojen päättymisen perhekurssi

3.12.2021 - 5.12.2021

Aika: 3.-5.12.2021 (siirtynyt kurssi vuodelta 2020)

Paikka: Merikarina, Turku

Kurssin kuvaus

Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa lapsen syöpähoidot ovat päättyneet tai päättymässä. Kurssin tavoitteena on tukea perheitä ja helpottaa normaaliin arkeen palaamista, auttaa syöpään sairastuneen lasten perheitä käsittelemään tunteitaan sekä mahdollistaa vertaistuki.

Kurssin toteutus ja käytettävät menetelmät

Kurssi toteutetaan ryhmämuotoisena.  Kurssin aikana aikuisille järjestetään asiantuntijaluentoja ja ryhmämuotoisia keskusteluja. Lapsille ja sisaruksille on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuus käsitellä leikin kautta syöpähoitoja ja sairaalassaoloaikaa ikätaso huomioiden. Lisäksi viikonloppuun kuuluu myös koko perheen mukavaa yhdessäoloa. Kurssi mahdollistaa myös perheiden yhteisen ajan ja läsnäolon toisten vertaisten kanssa. Kurssille osallistuminen edellyttää sen kaikkiin osa-alueisiin osallistumista.

Hakuohjeet:
Kurssille haetaan täyttämällä sähköinen lomake.
Täytä hakemus: Linkki hakemuslomakkeeseen.

Kurssiin sisältyy kurssiohjelma, majoitus täysihoidolla sekä matkakulut halvimman matkustustavan mukaan. Etusijalla kursseille ovat ensimmäistä kertaa Sylvan kurssitoimintaan osallistuvat Sylvan jäsenet. Kurssi edellyttää osallistumisen koko kurssiohjelmaan. Muussa tapauksessa perimme osallistujalta kurssiohjelman kulut sekä majoittumiskulut.

Peruutukset viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia. Tämän jälkeen peruutukset lääkärintodistusta vastaan. Ilman lääkärintodistusta perimme osallistujilta kurssiohjelmasta ja täysihoidosta Sylvalle aiheutuvista kustannuksista 30% osuuden. Lääkärintodistus on esitettävä kahden viikon kuluessa tapahtumasta.


Hakuaika kurssille päättyy: 31.12.2021

Osallistujien määrä ja valinta: Kurssille valitaan 10 perhettä hakemuksen perusteella.

Lisätietoa: Riikka Ranta 050 3130 725, riikka.ranta@sylva.fi

Matkakulut: korvataan 20 senttiä/km tai juna- tai bussimatkat.

Kurssi järjestetään TYKSin ja SYLVAN yhteistyönä

Tapahtumapäivät:
3.12.2021 - 5.12.2021