Suoraan sisältöön

Lapsensa menettäneiden perhekurssi

23.9.2022 17:00 - 25.9.2022 14:00

Hae mukaan

Kurssin ajankohta: 23.-25.9.2022

Kurssipaikka: Rokua Health & Spa

Kurssin kuvaus
Kurssin tarkoituksena on tukea perheitä suruprosessissa ja helpottaa normaaliin arkeen palaamista sekä auttaa syöpään menehtyneiden lasten perheitä käsittelemään omia tunteita. Kurssilla saa keskustella, kuunnella tai vain olla hiljaa, jos niin haluaa. Viikonlopun aikana ei käsitellä akuuttia kriisiä, mutta tarjotaan kriisin jälkeistä tukea. Kurssin rakenteessa sen jokainen osa-alue tukee toisiaan.

Kurssin toteutus ja käytettävät menetelmät
Kurssi toteutetaan ryhmämuotoisena. Kurssilla on teemaan liittyviä asiantuntija-alustuksia sekä ryhmämuotoisia keskusteluja. Kurssille osallistuminen edellyttää sen kaikkiin osa-alueisiin osallistumista. Lapsensa menettäneiden perheiden tapaaminen on ammatillisesti ohjattu, mutta vertaistuki toisten samaa kokeneiden perheiden kanssa on keskeisessä roolissa. Viikonloppu tarjoaa perheille hetken taukoa arjesta. Myös sisarusten suru otetaan huomioon sisarusryhmissä. Lasten kanssa surua käsitellään ikätaso huomioiden.

Hakuohjeet
Kurssille haetaan täyttämällä sähköinen lomake.
Täytä hakemus: Linkki kurssihakemukseen.

Kurssiin sisältyy kurssiohjelma, majoitus täysihoidolla sekä matkakulut halvimman matkustustavan mukaan.  Kurssi edellyttää osallistumisen koko kurssiohjelmaan. Muussa tapauksessa perimme osallistujalta kurssiohjelman kulut sekä majoittumiskulut.

Peruutukset viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia. Tämän jälkeen peruutukset lääkärintodistusta vastaan. Ilman lääkärintodistusta perimme osallistujilta kurssiohjelmasta ja täysihoidosta Sylvalle aiheutuvista kustannuksista 30% osuuden. Lääkärintodistus on esitettävä kahden viikon kuluessa tapahtumasta.

Hakuaika kurssille päättyy: 31.8.2022

Osallistujien määrä ja valinta: Kurssille valitaan 10 perhettä hakemuksen perusteella.

Lisätietoa: Riikka Ranta 050 3130 725, riikka.ranta@sylva.fi

Matkakulut: korvataan 20 senttiä/km tai juna- tai bussimatkat.

Kurssi Järjestetään OYSin ja SYLVAN yhteistyönä

Tapahtumapäivät:
23.9.2022 17:00 - 25.9.2022 14:00