Suoraan sisältöön

Nuorten aikuisten luova taidepaja

23.3.2022 klo 18:00 - 19:30

Luova taidepaja syöpää sairastaville/sairastaneille nuorille aikuisille verkossa!

Osallistu voimavaroja nostavaan taidepajaan, jossa taiteillaan luovan rennosti. Sylva ry:n Luova taidepaja on suunnattu kaikille syöpää sairastaville tai sen sairastaneille nuorille aikuisille. Taidepajassa tehdään voimavarakartat, joilla nostetaan esiin omia voimavaroja ja vahvuuksia. Luovalla työskentelyllä rohkaistaan ja kannustetaan ilmaisemaan asioita, ilman suorituspaineita millainen taideteoksesta tulee. Osallistumiseen et tarvitse aikaisempaa taidetyöskentelykokemusta.

Varaa taidehetkeen kuppi kahvia, teetä tai jotain muuta lempijuomaa ja tule mukaan taiteilemaan yhdessä!

Tapahtuma-aika: keskiviikko 23.3.2022, klo 18–19.30
Tapahtumapaikka: Verkossa (Teams). Osallistumiseen tarvitaan tietokone, älypuhelin tai tabletti sekä laitteen kamera. Teams-sovellus kannattaa ladata valmiiksi omalle laitteelle ennen osallistumista.
Taidepajaan tarvitset:  A4 paperia, joka on vähän paksumpaa esim. kartonki tai pahvi käy hyvin.  Kynä, jolla voi piirtää ja kirjoittaa, pyyhekumi ja sakset, leikattavia aikakausilehtiä ja paperipuikkoliima.
Vapaasti valittavia tarvikkeita:  Tusseja, viivoitin, tarroja liimattavia koristeita, kiiltokuvia, puuvärejä yms.

Ilmoittautumiset Sylvan kuvataideohjaajalle viimeistään ti 22.3. sähköpostilla. Ilmoittautumisen jälkeen saat työpajan ohjaajalta osallistumislinkin. Mukaan pääsee 7 ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Sylva ry:n kuvataideohjaaja Eeva Mölkänen
eeva.molkanen@sylva.fi
050 4367040 

 

Tapahtumapäivät:
23.3.2022 klo 18:00 - 19:30