Suoraan sisältöön

SylvaSomettajien perehdytys

24.1.2022 klo 17:30

SylvaSomettaja perehdytys 

Sinustako SylvaSomettaja? Etsimme vapaaehtoisia SylvaSomettajia, jotka ovat valmiita jakamaan omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan syöpäsairauteen liittyen. Oman tarinan kautta voit antaa valoa, tukea ja toivoa muille. 

 

SylvaSomettajana voi toimia alle 35 -vuotiaana syövän sairastanut henkilö tai hänen läheisensä (esim. vanhempi, puoliso, ystävä, sisarus..). Tärkeintä on, että sinulta löytyy kokemus siitä millaisia tuntemuksia oma tai läheisen syöpäsairaus voi herättää, olet valmis jakamaan niitä Sylvan some-kanavissa ja tarjoamaan tätä kautta arvokkaita vertaisuuden kokemuksia muille samankaltaisessa elämäntilanteessa oleville. 

Odatamme SylvaSomettajilta: 

  • Instagramin käytön perustaitoja eli valmiutta tehdä postauksia itsenäisesti ja omalla mobiililaitteella 
  • Osallistumista 24.1.2022 järjestettävään perehdytykseen 
  • Ajankäytöllisesti sitoutumista noin 1-4 h/kk 

SylvaSomettajien perehdytys järjestetään 24.1.2022, klo 17.30–19.30 verkkovälitteisesti. Perehdytyksessä saat valmiudet toimia tässä vapaaehtoistehtävässä yhdessä sovittujen raamien mukaan. SylvaSomettajana toimiminen antaa mahdollisuuden kehittää omia viestinnän taitoja somessa. Tarjoamme vapaaehtoisillemme lisäkoulutusta ja yhteisiä virkistyksiä sekä työntekijöiden tukea.  

Hae / Ilmoittaudu mukaan SylvaSomettajaksi tästä linkistä

Lisätietoa tehtävästä saat Sylvan vapaaehtoistoiminnan koordinaattorilta Elliltä, elisabet.hallikainen@sylva.fi, 050 300 7367 

Tapahtumapäivät:
24.1.2022 klo 17:30