Suoraan sisältöön

Tuettu syysloma, Härmän Kuntokeskus 18.-23.10.2021

18.10.2021 14:00 - 23.10.2021 12:00

Tuettujen lomien järjestämisessä koronapandemian aikana noudatetaan tarkasti viranomaisohjeita mm. hygieniasta ja turvaväleistä. Lisätietoja lomalle osallistumisesta saa tästä linkistä.

Sylva mahdollistaa kolmelle perheelle tuetun loman alle 18-vuotiaan syöpää sairastaneen lapsen tai nuoren perheelle lomakohteeseen: Härmän Kuntokeskus, 18.-23.10.2021.

Loma toteutetaan yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella ja Sylvan tuella, joka maksaa perheiden omavastuuosuudet. Lomaan sisältyy majoitus perhekoon mukaisessa huoneessa/huoneistossa, lomaohjelma ja täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala). Perheet vastaavat itse vakuutuksista, matkajärjestelyistä ja matkakuluista lomapaikkaan.

Hakemukset käsitellään ja päätökset lomalle pääsevistä perheistä tehdään Hyvinvointilomien toimistolla. Loma myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Tuetun loman saaminen ei edellytä Sylvan jäsenyyttä.

Hakuohjeet lomalle:
– Hyvinvointilomat suosittelee sähköisen hakulomakkeen täyttämistä, johon pääset tästä linkistä (paina alla: Hae lomalle) vain hakuaikana 1.7. – 31.8.2021.
– tuettu loma on mahdollista saada joka toinen vuosi (jos on ollut lomalla viimeksi vuonna 2019, niin  loman voi saada tänä vuonna 2021).
– samassa taloudessa asuvat pariskunnat/perheet täyttävät yhden hakemuksen. Jos puoliso ei ole hakemassa lomaa, hänen nettotulonsa/kk tulee merkitä hakemukseen, mutta muita tietoja esim. henkilötunnus ja nimi ei merkitä.
-lapsiperhelomille voivat hakea myös isovanhemmat lastenlastensa kanssa. Tällöin isovanhemman hakemukselle tulee merkitä myös lapsenlapsen etu- ja sukunimi, henkilötunnus, huoltajien nettotulotiedot/kk sekä mahdolliset velat.
-henkilötunnusten (myös lasten) on oltava ehdottomasti oikein, jotta hakemus voidaan tallentaa järjestelmään.

Lisätietoja lomasta voi kysyä  sähköpostilla osoitteesta toimisto@hyvinvointilomat.fi tai puhelimitse 010 830 3400 (ma-pe klo 9-12). Paperisia hakulomakkeita voi tilata Hyvinvointilomien toimistolta.