Suoraan sisältöön

Vertaistukijakoulutus verkossa 

2.11.2021 17:00 - 23.11.2021 19:00

Sinä, joka olet sairastanut syövän tai sinulla on kokemus läheisenä syöpään sairastuneen rinnalla

Tule mukaan antoisaan vapaaehtoistoimintaan vertaistukijaksi!

Sylva järjestää yhdessä Syöpäjärjestöjen kanssa vertaistukijakoulutuksen. Sylva hakee uusia vapaaehtoisia vertaistukitoimintaan ja järjestää koulutuksen verkossa. Voit  hakea koulutukseen, mikäli hoitojen päättymisestä on kulunut noin 1-2 vuotta ja koet, että sinulla on voimavaroja tukea toista. 

Koulutus on tarkoitettu syövän sairastaneille nuorille aikuisille, mutta mukaan voi tulla myös syövän sairastaneen lapsen vanhempi.

Koulutuksen kesto?

Koulutus toteutuu kokonaan verkossa ja kestää kuukauden. Koulutukseen sisältyy neljä verkkotapaamista sekä lisäksi itsenäistä työskentelyä Pedanet -verkkoalustalla.

Mitä koulutus edellyttää?

Osallistujana sitoudut kaikkiin verkkotapaamisiin (yhteensä neljä kertaa, viikon välein 2h) sekä varaat aikaa itsenäiseen työskentelyyn Pedanetissä (noin 1-2 tuntia/ vko). Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen verkkoyhteydellä, mikrofonin ja kameran – valmistaudu käyttämään niitä koulutuksessa joka kerralla. Teknisiin haasteisiin ja Pedanetin käyttöön on saatavilla opastusta.

Mitä saan koulutuksesta?

Koulutuksen jälkeen voit toimia merkityksellisessä vapaaehtoistehtävässä vertaistukijana Syöpäjärjestöissä. Koulutus vastaa sisällöltään 1 opintopistettä. Koulutuksesta ja vertaistukijana toimimisesta saat myös todistuksen. Syöpäjärjestöt tarjoaa vapaaehtoisilleen säännöllisesti toiminnanohjausta, täydennyskoulutuksia sekä virkistystapahtumia. Tervetuloa joukkoon mukaan!

Hae vertaistukijakoulutukseen 17.10. mennessä!