Suoraan sisältöön

Teidät on haastettu mukaan virtuaaliseen Fuck Cancer Runiin 4.9.

Lähtölaskenta Fuck Cancer Runiin on alkanut! Sylva ry järjestää syöpää sairastavien nuorten aikuisten hyväksi Fuck Cancer Run -tapahtuman virtuaalisena.

Koska tapahtuma järjestetään verkon välityksellä, se on nyt aidosti valtakunnallinen ja globaali. Fuck Cancer Run -tapahtumia on järjestetty vuodesta 2017.

Mihin kerätään varoja Fuck Cancer Runilla?

Suomessa sairastuu syöpään vuosittain 700-800 nuorta aikuista. Nuori aikuisuus on elämänvaihe, jolloin itsenäistytään, opiskellaan ammattiin, lähdetään työelämään ja usein myös perustetaan perhe. Sairauden aikana ja sen jälkeen tarvitaan paljon tukea, joka vastaa näihin erityispiirteisiin ja auttaa myös sairastuneen läheisiä.

”Fuck Cancer” on kansainvälinen syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten voimalause, joka kuvastaa tahtoa elää hyvää elämää syövän kanssa ja siitä huolimatta.

Tapahtuman tuotoilla tuetaan Sylvan työtä syöpää sairastavien nuorten aikuisten hyväksi. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen sekä Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen kanssa. Fuck Cancer Run -tapahtuma on järjestetty vuodesta 2017 lähtien.

Hyvän mielen juoksutapahtuma!

Fuck Cancer Run on hyvän mielen juoksutapahtuma, joka järjestetään lauantaina 4.9. Osallistua voi mistä tahansa ja itselle sopivalla tyylillä.

Haastamme teidät mukaan lenkkeilemään hyvän asian puolesta Fuck Cancer Run 2021 -tapahtumaan!

Osallistuminen on helppoa:

  1. Mene nettiin ja täytä ilmoittautumislomake
  2. Samalla lomakkeella voi ilmoittaa useamman henkilön mukaan!
  3. Jaa haastetta eteenpäin esimerkiksi ystäville, sukulaisille ja yhteistyökumppaneille sähköpostitse tai somessa
  4. Fiilistele vielä hetki tulevaa tapahtumaa. Mitähän pukisit lenkille päälle? (Vinkki: Sylvan verkkokaupasta löytyy mielettömän upeita Fuck Cancer -vaatteita ja asusteita) Lähtisitkö matkaan yksin vai yhdessä jonkun kanssa? Kuuntele Fuck Cancer Run -soittolistaa spotifyssa.

Viimein 4.9.2021 kello 13 katso ja kuuntele suoraa netti- ja radiolähetystä sekä suuntaa haluamallesi reitille nauttimaan luonnosta juosten, kävellen, pyöräillen, rullaten tai vaikka uiden.

Anna lenkin aikana pieni voimaannuttava ajatus syöpää sairastaville nuorille aikuisille. Halutessasi voit jakaa tunnelmia lenkkipolun varrelta someen #fuckcancerrun2021

Kiitos, kun olette mukana tukemassa Sylvan työtä syöpää sairastavien nuorten aikuisten hyväksi!

Tuttuja henkilöitä mukana Fuck Cancer Runissa

Lähetyksessä on vieraina julkisuudesta tuttuja henkilöitä, syövän sairastaneita urheilijoita ja Fuck Cancer Run -osallistujia sekä vapaaehtoisia.

Ohjelmassa on musiikkia ja yhteinen alkulämmittely sekä maaliin tulon fiilistelyä. Jakamalla tunnelmia kotikatsomosta ja lenkkipolulta tapahtuman aihetunnisteilla, olet mukana tuotepalkintojen arvonnassa.

Musiikkiesityksistä vastaavat Janna Hurmerinta ja Samae Koskinen.

Voit kuunnella lähetystä juostessasi omalla lenkkipolullasi ja osallistua lähetykseen kommentoimalla ja lähettämällä kuvia. Kuvia ja kommentteja poimitaan mukaan lähetykseen.

Tule mukaan seuraamaan lähetystä ja juoksemaan itse valitsemallasi reitillä yksin, kaverin kanssa tai porukalla. Tehdään yhdessä päivästä ikimuistoinen.

#fuckcancerrun2021

Lisätietoja tapahtumasta antavat:

Niina Vilkman
nuorten ja nuorten aikuisten
toiminnan asiantuntija
050 477 9598
niina.vilkman@sylva.fi

Sami Ruokangas
viestintäpäällikkö
050 361 7977
sami.ruokangas@sylva.fi